За нас

Добре дошли на уеб сайта на СПАЛНО БЕЛЬО

 

spalno-belyo.com е онлайн магазин за висококачествени и разнообразни спални комплекти, олекотени завивки, детско спално бельо и други продукти за спалнята и дома.

За spalno-belyo.com - кратко представяне:

spalno-belyo.com има договорни отношения с производители и търговци на едро, като предлага продукти на доказани български и чужди производители. 

spalno-belyo.com има за цел да осигурява на своите клиенти продукти отговарящи на последните тенденции в дизайна на спални комплекти за спалнята.

spalno-belyo.com предлага изключително разнообразен асортимент от продукти, качествени и спални комплекти, шалтета, кувертюри и други стоки за спалнята.

spalno-belyo.com има за основен приоритет постигането на висока удовлетвореност от всяка покупка от страна на всеки наш клиент.

spalno-belyo.com предлага винаги атрактивни цени, супер промоции и намаления на продукти за спалнята директно от производителя.

spalno-belyo.com предлага продукти от доказани производители с произход посочен в информацията за продуктите.

spalno-belyo.com се стреми да поддържа актуални наличности, като извършва периодична синхронизация с наличносите от складовите софтуери на производителя и търговците.

spalno-belyo.com предлага изключително богат асортимент от продукти за спалнята и дома. Спално бельо - актуални промоции и сезонни разпродажби на олекотени завивки на супр изгодни цени. В нашите категории можете да намерите всякакви спални комплекти, завивки, куветюри, детски спални комплекти, одеяла, хавлиени кърпи, възглавници и много други.
 

Онлайн платформата на spalno-belyo.com  е безплатна платформа, в която всеки отговарящ на условията може да продава своите продукти безплатно!

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИЦИ ( Потребители )

Фирма ( Потребител) отговаряща за спално бельо с марка Ракла:

"РАКЛА" ЕООД
СОФИЯ, УЛ. "21-ви ВЕК" 13, ет.3, ап 17 ДДС: BG203302593
МОЛ: ВИКТОР ЯНЕВ
Тел. 0885 217 212
 

Фирма (Потребител) отговаряща за спално бельо с марките Роксима Дрийм, Кетертекс, Дитекс, Диана, Яна Панагюрище, Ladik Халати, Destina Халати, Belinda Халати, Decona, Dilios, DreamOn:

"ИВ ЛИНЕН" ООД
СОФИЯ, Ул. Баба Тонка № 16, ЕИК: 204940577
МОЛ: ИВАН ЛОГИНОВ
Тел. 0886 151 566

Очакваме Вашите предложения и съвети, пишете ни на e-mail: info@spalno-belyo.com

Предварително Ви благодарим за обратната връзка!


От екипа на
spalno-belyo.com