Трансформиране на спалнята

Публикувана от admin 07.10.2018 0 Коментар(и)

Трансформирайте спалнята си в истински рай във винтидж стил с антични мебели, луксозни тъкани и смели цветове, които носят модерно докосване.

 

Координирайте много различни тъкани и текстури

Всеки човек обича красивия и хармоничен поглед на леглото, тъй като ви позволява да промените външния вид в спалнята, без да е необходимо да правите значителни промени, като може да дадете на стаята ви нов живот. Полагане на различни тъкани с разнообразни текстури заедно в едно пространство създава наистина дълбок и богат външен вид, независимо от дизайна. В този случай, сатенените тъкани се съчетават отлично с всяка винтидж тема. Спалните комплекти, шалтета, одеяла и възглавници с ретро вдъхновен модел са перфектните аксесоари за този стил. Може да завършите спалнята си, като добавите мека кадифена външност и палитра в графитени нюанси, които да изразят носталгията по отминалите романтични епохи.

 

Изразете характера и личността си

Създайте стая, която да напомня на идилично отстъпление от забързания град, изпълнено със стил и характер. Поставянето на сладки хартиени пощенски картички над леглото е игрив начин за изразяване на вашата уникална личност във вашата спалня. Добре е все пак да внимавате да не пресичате линията между ретро шик и скучен, монотонен интериор. Колоритните спални комплекти, възглавнички и одеяла, които най-точно изразяват естетическите ви представи са идеалното докосване и могат да създадат много сладка фокусна точка.

 

Ако сте използвали предимно неутрални графитени тонове, заложете на специфичен оттенък на любимия ви цвят. Присъединете го под формата на ярка, красива тема, която е смела и тонизираща. Използването на винтидж мебели като ярко зелен шкаф може да доведе до зашеметяващ визуален ефект.

 

Включванията на ретро авангардни елементи са винаги отлична идея

Свежият спален комплект и декоративните текстилни аксесоари от стара, добра реколта са чудесен начин да обновите дома. Присъединяването на винтидж находки, които крещят да бъдат включени към интериора на вашия дом са винаги добре дошли. Ремонтираните мебели са такава забавна тенденция в интериора на дома и обикновено можете да откриете рециклиран дървен стол, чиито стари слоеве боя прозират. С него може да завършите външния вид и да оставите трайни впечатления във всички ваши гости.

 

Бъдете смели в използването на цветовете, когато създавате ретро поглед

Жълтото спално бельо е смело изявление и наистина добавя фокусна точка към интериора. Това е уникален начин за добавяне на цвят към вашата спалня, тъй като  привлича вниманието, създавайки илюзия за повече простор и светлина. Дори ако вашият дом не разполага с красиви завеси, килим или в ретро стил това е нещо, което лесно може да бъде добавено. Добра идея е, също така, да поставите тапицерия от плат на рамката на леглото.