Създайте шикозен будоар с неутрално спално бельо

Публикувана от admin 08.10.2018 0 Коментар(и)

Неутралният спален комплект може да се превърне в истински „уау” фактор. С този пост ще разберете как да създадете елегантен будоар във винтидж стил.

 

Предимството на неутралното спално бельо е възможността напълно да преобразувате външния  вид, без да привличате екип от строители или декоратори. Тенденцията за фино сиво или бяло покритие на стените означава, че можете незабавно да трансформирате пространството си с някои промени в детайлите. Сладък, малък шкаф е чудесна идея, която създава пространство за всички ваши аксесоари. Добавянето на обикновен шелф е преобразувало тази част от стаята и създава перфектно организирано и хармонично пространство.

 

Трансформацията ви не трябва да свършва до тук. Комбинирането на качествени обикновени бои с тенденцията спалното бельо да бъде координирано с интериора и произведенията на изкуството визуално ще увеличи спалнята и ще създаде усещане за спокойствие в иначе неутралните нюанси.

 

Спалното бельо може да бъде истинско изявление на стил, като запазва чувството на класа и елегантност. Декорацията на леглото с текстилни аксесоари ще ви позволи да добавите дълбочина и топлина към вашата спалня през есента и зимата, а през лятото – свежест и прохлада. Рибена кост, декоративни копчета, нежна дантела, сатенени панделки, лъскави пайети и цветни принтове са идеални за украсата на леглото.

 

Няма нищо по-приятно и приветливо от спалнята, украсена с шикозно неутрално спално бельо, с намек за ретро вдъхновен модел. Колекциите от физическите и онлайн магазини за спално бельо предлагат редица стилове, които могат да ви помогнат да създадете релаксиращо убежище, насърчаващо здравословния сън и отмора.

 

Заложете на непреходни, класически комплекти, направени с помощта на материи с най-добро качество. Използвайте тези дизайни, за да създадете централната част на вашата спалня. След това добавете внимателно подбрани неутрални елементи, за да постигнете висок и елегантен резултат. Подчертавайки определени елементи от битовия текстил чрез неутрални цветове, може да създадете зашеметяващо лично пространство, в което да се чувствате като във ваш личен оазис на хармония и комфорт.