Свежи и смели цветове в спалнята

Публикувана от admin 08.06.2018 0 Коментар(и)

Този път няма да говорим за това как да боядисате стените в спалнята, а ще загатнем няколко красиви, свежи и смели идеи за спално бельо, които да внесат една животворна нотка в помещението. Изборът на цветова схема за завивките е важна, защото спомага за съответствие за настроението, което имате и с естетическите ви разбирания. От друга страна, промяната може да продиктува смяна на настроение, което вие сами сте пожелали. Ето няколко предложения.

 

На светли стени реагирайте с шарено спално бельо. Когато в спалнята имате традиционни бели стени, завивки и чаршафи, калъфки за възглавници с флорални мотиви влизат в интериора като една същинска цветна градина. Това повишава настроението и е подходящо за топлите месеци от годината.

 

На по-тъмни стени, можете да реагирате с монохром. Например ако стената е в тъмно матово зелено, можете да изберете горна завивка в същия цвят като допълнение на интериора в контраст с чисто бели чаршафи. Калъфките за възглавници могат да бъдат в съчетание от бяло, сиво, зелено, черно, с орнаментики, които свързват двата цвята по един елегантен начин.

 

При прекалено орнаментирана декорна стилистика в спалнята със блестящи цветове и сложни мотиви, трябва много да внимавате със спалното бельо. Луксозният интериор предполага да изберете подобни на стенния цвят завивки, за да не се получи крайно неловко съчетание с безразборно избрано спално бельо. 

 

Тъмната цветова схема е много нетрадиционна за спалнята, но когато е избрано тъмно синьо, кафяво, тъмно сиво, то тогава можете да опитате със същото съчетание и за спалното бельо. Тъмни пликове за завивки и бели чаршафи и микс при калъфките за възглавници, за да контрастират. На тъмния цвят отиват сатенени завивки, нещо което стои гладко и плавно в цялата спалня. 

 

Бъдете смели и освежавайте сезонно спалното си бельо. Така винаги ще запазвате една животворна вибрация в интериора, която няма как да ви омръзне и винаги ще работи за вашето настроение.