Спалното бельо от египетският памук

Публикувана от vili 12.04.2019 0 Коментар(и)

Спалното бельо от египетски памук обикновено е с голяма гъстота на нишките и се отличава с деликатен блясък. То се вписва перфектно с всеки стил и пасва с всеки матрак. С такива чаршафи през лятото ще се чувствате прохладно, а през зимата – приятно затоплени. Те са в състояние да дишат и да останат свежи като нови през цялото време. Няма промяна на текстурата или цвета след пране. С този пост ще ви дадем няколко идеи за дизайн със спални комплекти, изработени от тази луксозна материя.

 

 

Цветен декор

 

Спалното бельо от египетски памук е идеално за създаването на естествен декор, вдъхновен от природата. Може да включите във вашия декор модерни декоративни елементи като висящ ъглов стенен гоблен, декоративни възглавнички, лампички, картини, фотографии, книги и много живи цветя навсякъде. Така ще създадете във вашата спалня приятна и персонализирана обстановка, както и връзка с природата. Дори накрая да изглежда прекалено претрупана за други хора, за вас ще е невъзможно да се почувствате отегчено в нея, тъй като ще има толкова много неща, които да предизвикват приятни спомени у вас!

 

 

Забавна спалня

 

Чудесна идея е да създадете спалня с игрив битов текстил от египетски памук, като добавите ярки цветове, оригинални декоративни елементи и цялостно весела обстановка. Това е отличен пример за това как да създадете декор с бохемско усещане. Просто избягвайте да използвате по-тъмните и приглушени цветове. Това би направило от вашата прекрасна спалня сериозно и скучно пространство. Тъй като е малко по-игрива от някои от другите дизайнерски концепции, тя може да ви зарежда с положителни емоции през цялата година.

 

 

Еклектично обзавеждане

 

Дизайнерската концепция за спалнята в еклектичен стил се отличава с много на пръв поглед противоположни елементи, съчетани хармонично в интериорния дизайн. Обзавеждането на спалнята в тази концепция е различно и определено представя игра на контрасти. Един такъв уникален дизайн е привлекателен, защото включва някои по-модерни елементи с такива в класически стил. Това е чудесен пример за това да реализирате вашите дизайнерски идеи, включвайки спалното бельо от египетски памук и да имате най-доброто и от двата стила на едно място.

 

 

Спалня в селска къща

 

Провинциалният декор за спалня може да включва например, интересен дизайн на леглото. Може да разположите дървено легло с няколко дървени стъпала по периферията на цяла стена. Дизайнът на спалнята в стил селска къща включи много интересни цветове, модели и текстури, а спалното бельо от египетски памук отново се вписва отлично тук. Това прави спалнята да изглежда в бохемски, селски и етнически стил едновременно. Опитайте се да включите еклектични цветове и вижте как те се сливат заедно.

 

 

Тропическа спалня

 

Дизайнът на спалнята с тропически вибрации носи някои от най-добрите атрибути на плажовете, океана, бриза и палмите на тропиците. Обърнете внимание на екзотиката в дизайна и включете тропически растения и чаршафи от египетски памук с характерни хавайски цветови схеми. Тези прости, но въздействащи дизайнерски елементи правят стаята да се усеща така, сякаш можете да отворите плъзгаща се врата и да получите гледка към океана. Мебелите от ракита в такава спалня допълват перфектно интериорната схема.