Спално бельо за количка

Основата на всеки комплект спално бельо за бебешка количка е чаршаф, калъфка за възглавница и завивка. Най-популярни сред българските потребители са артикули като: завивка и плик за завивка, възглавница и калъфка за възглавница, чаршаф, одеяло и други. Има няколко полезни неща, на които си струва да обърнете внимание в избора на постелки и завивки за количка.

 

 

Чаршаф с ластик значително ще улесни процеса на оформяне на количката. Такъв чаршаф ще покрие идеално равномерно дъното и няма да се набръчква, издува или навива.

 

Избирайки цвета на вашето спално бельо за количка онлайн, може да се съсредоточите върху личния вкус и цялостния дизайн на количката. Можете да изберете „класическо“ розово за момичета или синьо за момчета, но има и огромен избор от други, по-универсални цветове. Сега всички нюанси на зеленото са особено популярни и особено ментово зеленото. Други търсени цветове са лилаво и кафяво. Избягвайте твърде ярки цветове, защото възбуждат нервната система на бебето, което значително усложнява процеса на заспиване и прави бебето нервно, сълзливо и неспокойно.

 

Всяка майка иска да заобиколи бебето си не само с висококачествени, но и с красиви неща, така че спалното бельо също за количка също трябва да е необичайно красиво: невероятно реалистични или приказно щампи, живи апликации и бродерии и дантели намират място тук. Когато обаче избирате дизайна внимавайте с моделите с камъни, кристали, пайети и други, защото те може да са опасни за детето. Също така, ако има елементи, които се завързват с връзки могат да предизвикат заплитане на пръстите на детето. Избирайте дискретно поставени копчета, ципове и велкро закопчаване. Сред декорациите за спално бельо за деца яркият декор е приемлив, но не трябва да пречи на здравословния сън на бебето. Освен това трябва да е избран така, че любопитното дете по невнимание да не погълне част от декорацията му, това е особено вярно за спално бельо с камъчета и мъниста.

 

При нас, в нашия онлайн каталог spalno-belyo.com, ще намерите спално бельо за количка Дитекс, спално бельо за количка Дилиос, спално бельо за количка Диана и други. Нашите комплекти спално бельо за количка евтино и качествено са изработени от различни материи. Ние предлагаме спално бельо за количка от памучен сатен, спално бельо за количка от естествена коприна, спално бельо за количка жакард, спално бельо за количка от ранфорс, спално бельо за количка от крепон и други.