Спално бельо със снимка

Съвременните производители на спални комплекти се опитват да отговарят все по-добре на нуждите на потребителите от персонализирани продукти. В резултат на бързо развиващите се модни тенденции, те се опитват да бъдат все по-гъвкави и да предлагат на клиентите оригинални стоки, които да отговарят най-точно на техните изисквания и вкус. С навлизането на новите технологии за компютърно принтиране на дигитални изображения, утвърдените компании предлагат дори изработването на спално бельо с ваша снимка.

 

Ето няколко идеи за спални комплекти за млади хора, с които се надяваме да ви вдъхновим и да ви помогнем да създадете уникален декор във вашия дом.

 

 

#Спорт и бързи коли

Може да използвате различни елементи, които ви напомнят за любим спорт или състезания с коли. Разбира се, спалното бельо или покривалото за легло не са единствените, които могат да включват спортна тема. Това може да бъде плакат на стената или професионални топки за футбол, баскетбол или волейбол. Другият декоративен елемент, който може да включите, е практичен страничен шкаф или странична масичка, която прилича на метален лист, каквито се срещат в гаражите за автомобили.

 

 

#Всяко нещо е на мястото си

Тази концепция за спалня може да включва няколко допълнителни елемента, но важното е да се създаде хармоничен поглед. След като всяко нещо може да се направи по поръчка, можете да добавите повече или да премахнете някои от елементите от пространството в спалнята. Спалното бельо с изображение по ваше желание може да създаде интересна връзка между отделните акценти и те да комуникират перфектно помежду си. Това е добра концепция, особено когато стаята е с нетрадиционна форма – например, е малко по-дълга и тясна.

 

#Интересни декоративни елементи

Дори да разполагате с малка спалня, един голям прозорец помага пространството да изглежда по-светло и съответно по-голямо. Така се създава илюзията, че стаята е по-голяма от това, което е. Може да съчетаете по цвят, стил и модел завесите с битовия текстил за легло, като поръчате да ви се изработят така, както на вас ви харесва. Това е добра концепция за стая, която може да включва прозорец и някои допълнителни забавни декоративни елементи, като възглавнички, шалте и други. Финалните щрихи могат да бъдат под форма на пухкав килим, свещник или живи цветя в зависимост от вашата концепция.

 

 

#Елегантен дизайн

Чудесна идея е да създадете елегантна спалня с минималистичен дизайн. Ако белите стени правят интериора твърде традиционен и дори скучен, може да използвате панелите за някоя практична идея. Може да включите в интериора вграден шкаф, който да използвате като скрин и гардероб. Спалното бельо със снимка ще добави визуален интерес и ще придаде жизненост. Това е добър начин да разбиете бялата схема в спалнята и да направите пространството интересно.

 

#Опции за осветление

Добавянето на осветително тяло в централната част на една малка спалня е чудесен начин да създадете усещане за повече пространство. В зависимост от темата, осветителното тяло в централната част на такава спалня, може да е подобно на кълбо, полилей или с друг оригинален дизайн. Ако сте избрали покривало за спалня в любимите ви тонове, в зависимост от осветлението, може да се създадат интересни ефекти. Това е наистина страхотен декоративен елемент, който да хвърля приятна светлина в помещението, спомагайки за отварянето на пространството.