Спално бельо с тик так копчета

Изисканите спални комплекти през 19 век се превръщат в традиционен сватбен подарък. Те остават едни от най-подходящите варианти и днес, въпреки факта, че повечето гости предпочитат да представят пари в плик като подарък. Основното е да изберете правилния текстил.

Нашият продуктов каталог съдържа огромно разнообразие от модели чаршафи с тик так копчета с невероятно качество и стилен дизайн.. Но сред невероятно широката гама е лесно да намерите текстил и олекотени завивки с тик так чаршаф, който ще бъде отличен избор за вашия дом. Остава да решите на кои характеристики и нюанси да обърнете специално внимание, когато избирате.

Изборът на комплект спално бельо с  копчета изисква да вземете предвид някои неща.

В процеса на намиране на оптималния модел трябва да обърнете внимание на следните критерии:

 

Материята

Дайте предпочитание на висококачествени, приятни на допир и практични тъкани. Обърнете внимание на памучен жакард, памучен сатен, естествена коприна и други. Те изглеждат много изискано и ще ви осигурят луксозно усещане.

 

Декорацията

Декорацията на спалния комплект трябва да изглежда стилно и представително. Изискана бродерия, нежна дантела  други - всичко това ще придаде на текстила допълнителна изтънченост и нежност. Важно е целият този декор да не нарушава комфорта на съня.

 

Цветовата палитра

Бялото е универсално решение. Изглежда много нежно, елегантно и тържествено. Но ако желаете, можете да закупите не само бял комплект, но и такъв в други цветове. Дайте предпочитание на пастелни нюанси: перла, слонова кост, шампанско, нежни нюанси на розово, корал, тюркоаз, синьо и мента. Наситените благородни нюанси изглеждат луксозно и много красиво: бордо, кафе, изумруд и т.н.

След като събрахме заедно вашите собствени предпочитания и горната информация, можете да изберете модел, който наистина ще зарадва вас и вашите близки.

Когато мислите как да изберете красив комплект спално бельо, не забравяйте да се погрижите за това той да бъде стилно съчетан с останалия битов текстил за вашата спалня. Изберете опция, която може да допълни вече съществуващия в дома ви сложен текстил.