⛄️ ЗИМНИ ПРОМО ЦЕНИ - не пропускай нашите оферти! ⛄️

Спално бельо с обиколници

Бебешките комплекти за легла трябва да бъдат екологично чисти, да бъдат изработени от висококачествени хипоалергенни материали и да се перат добре.

 

 

Бебешко спално бельо с обиколник

 

При избора на спално бельо при децата трябва да се обърне специално внимание, освен на качеството и на цвета му. Психолозите съветват от различни цветове да изберете спокойни, неутрални нюанси. Такива са например, синьо, сиво, меко розово, бежово, прасковено, зелено и други. В наши дни много производители предлагат евтино спално бельо с обиколници с известни анимационни герои, животни и флорални щампи.

 

Ако детето ви е почитател на всеки анимационен филм, то то, без съмнение, ще иска  спален комплект за кошара с любимите му анимационни герои.

 

По отношение на цветовете спално бельо с обиколници за бебето обикновено се разделят на легла за момичета, които са украсени с „момичешки“ отпечатъци - цветя, принцеси, русалки, както и комплекти за момчета като спално бельо с обиколници с гълъби, коли, хеликоптери, самолети и анимационни герои, които са популярни сред момчетата.

 

За да проверите качеството на оцветяването, разтрийте ъгъла на вашето детско спално бельо с обиколници с пръсти. Не трябва да има боя по пръстите. Ако това се случи, тогава е по-добре да се откажете от такава покупка, тъй като такова спално бельо ще боядисва тялото, а когато се изпере, бързо ще избледнее.

 

 

Спален комплект за кошара с обиколник

 

Можете да изберете спално бельо с обиколници за кошара, пришити от хавлиена материя. Това представлява тъкан, обикновено изработена от трикотаж. За съжаление, малко производители, поради високата цена на материала, могат да предложат продукти, изработени от такава тъкан.

 

Не се препоръчва за малките деца да се избират комплекти, изработени от коприна или сатен, тъй като дори най-висококачествените продукти са с недобро дишане и са склонни към “приплъзване”. Чаршафите и завивките постоянно ще падат на пода. Най-добрият материал за спално бельо за кошара е памукът. Това е памучен плат, лесно се пере, „диша”, но въпреки това запазва топлината и не се хлъзга.

 

Добра идея е да закупите спално бельо за гнездо, защото в него новороденото ще се чувства добре и стабилно. Друга стилна и практична опция е спално бельо с обиколници за диван.

 

 

Спално бельо с обиколници мнения

 

Преди да купите разгледайте отзивите и коментарите във форумите и социалните мрежи за спално бельо с обиколници мнения Турция, спално бельо с обиколници мнения Франция, спално бельо с обиколници Гърция.

 

Основното за детето е здравият и здрав сън. Едни от най-популярните видове спално бельо с обиколници - размери е спален комплект за кошара 60/120 или 70/140 см. Спалното бельо, състоящо се от чаршафи с обиколници за детската стая е едно от важните неща за мястото, в което детето ви ще прекарва почти цялото си време след раждането. Качествените и правилно подбрани комплекти в подходящи цветове, материали за изработка са ключът към добрия сън, а оттам и към прекрасното настроение сутрин на вашето бебе!