Спално бельо от лен

Наложените в наши дни за спално бельо от лен мнения на експерти сочат, че ленените спални комплекти са изключително здрави, трайни и устойчиви. Въпреки че този текстил е един от най-предпочитаните през лятото, спално бельо от лен зимата също се употребява със същия успех. Това е така, защото всеки един спален комплект лен има свойството да затопля уютно до няколко градуса в зимните месеци и да охлажда приятно в летните горещини. Чаршафите, пликовете за завивките и калъфките за възглавници след години употреба ще запазят своя свеж и оригинален външен вид. С нищо не може да се сравни миризмата на сено на лена.

 

 

Съществува голямо разнообразие от фирми спално бельо от лен Европа, които предлагат спално бельо от лен цени, размери и модели. Сред най популярните са спално бельо от лен Франция, спално бельо от лен Англия, спално бельо от лен Германия и други, но и спално бельо от лен България също е с добро качество.

 

 

Спално бельо от лен ширина

 

Ленът е една от най-плътните натурални тъкани в нашия онлайн каталог. Той е много висококачествен и поддържа добре формата си, поради което е идеален за различни декоративни решения в интериора, а спалните комлекти от лен ще ви служат в продължение на много десетилетия. Ленът може да се използва и за всякакви други цели - за шиене на покривки, салфетки за хранене, тишлайфери и много други.

 

Ако се колебаете дали да изберете битов текстил за леглото си, изработен от лен или памук, най-добре е да изберете комплект, съставен от смес от двата материала, тоест може да закупите спално бельо от лен и памук.