Спално бельо материи

Публикувана от vili 04.04.2019 0 Коментар(и)

Имате ли опит в добавянето и смесването на различни романтични цветове? Независимо кой цвят или цветова схема предпочитате, спалнята е място, където може да се експериментира и в крайна сметка да се създаде елегантен и функционален дизайн. С толкова много и разнообразни спални комплекти, покривала за спалня, одеяла и възглавнички, които са достъпни на потребителите във всякакви размери и материи, всеки човек може лесно и бързо да създаде свое собствено убежище от градската суматоха.

Ето няколко идеи за декор в актуални цветове, с които може да се вдъхновите и да създадете ваша персонализирана дизайнерска концепция за спалня.

 

 

Малиново розов цвят

 

Ако харесвате неустоимо сочният малинов цвят, може да заложите на украса, която да варира в различни малиново розови нюанси. Всички тонове, които обхващат от светло розово до тъмно червено напомня на този невероятен плод. Това е чудесен начин да създадете въздействащо монохромно пространство. В съчетание с правилното осветление, това е една романтична концепция, която със сигурност ще направи спалнята ви зашеметяваща.

 

 

 Интензивен рубинено червен цвят

 

Вие наистина не може да сбъркате, когато става въпрос за включване на червени текстилни изделия с червени акценти. В една такава романтична спалня, на фона на червения цвят може да направите една от стените фокусна точка в помещението, като я направите под формата стена с груба мазилка в червения нюанс теракота за по-съвременен поглед. Можете лесно да съчетаете няколко различни вида червени текстилни изделия, за да създадете стая, която е романтична и завладяваща едновременно.

 

 

Карамел

 

Можете да създадете гостоприемен и уютен интериор, като включите различни тонове в кафяво, карамел и сметана. Комбинацията работи добре и прави декора мек и топъл. Използването на земни тонове създава по-неутрален декор, който ще предизвика успокояващ и релаксиращ акорд в тази област на дома. А, както всички знаем – там, където има хармония, със сигурност ще последва и романтика.

 

 

 Луксозна черна спалня

 

 ► Черно и бяло

Дизайнерската идея за спалня в черно-бяла цветова схема със сигурност ще създаде по-царствен тон поради своята структурираност. Тази непреходна, класическа комбинация за спалня изглежда чудесно с модерни декоративни елементи като японски щори.  Има  нещо невероятно класно в комбинацията черно и бяло, а включването на балансирани светли и тъмни сиви елементи запазва хармонията в тази ахроматичната гама. Това е чудесен начин да добавите усещане за романтика в пространството и да направите интериора стилен и изискан.

 

 ► Монохромен черен декор

Това е още една възможност за декориране на обстановката във вашата спалня, която използва смелостта на черния цвят. Това е великолепна идея, при която имате свобода да съчетавате и смесвате оригинални декоративни елементи, които следват темата и създават структура в пространството. Черната концепция може да бъде представена под формата на чисти линии и изтънчени силуети. Това е чудесен начин да добавите класическо докосване във вашето лично пространство.

 

 

Дръзка спалня в лилав цвят

 

 ► Лилаво и оранжево

Една такава спалня може да изглежда изключително интересно с комбинацията между неутрални лилави и топли оранжеви тонове. Тези цветове могат да изпълнят стаята с живот. Вълнението, което човек черпи от тях, може много лесно да припише на този по-романтичен тандем. Това е класическо цветно комбо, което е идеално за въвеждане на по-сантиментални чувства.

 

 ► Лилави тонове

Спалнята с интересни лилави тонове, определено е по-интересна, тъй като лилавият цвят винаги създава уникално усещане за драма и дълбочина. Тъмно лилавото може да включва покривалото за спалня и завесите, докато другите декоративни елементи могат да бъдат по-неутрални като стените и възглавничките. Смесването на лилави нюанси по този начин със сигурност може да допринесе за атмосферата на романтика.

И така, кой от тези невероятни цветове в спалнята ви харесва най-много? Ако не искате да използвате само един цвят, лесно можете да го смесите с някои от тези цветови комбинации, за да създадете атмосфера на хармония и домашен уют във вашата спалня.