Спално бельо макси

Ако имате спалня с максимално големи размери, може да създадете приказно красива спалня на мечтите с подходящия спален комплект гигант. Най-популярният вариант в наши дни е да инвестирате в легло с дървена или алуминиева рамка, издигаща се от краката на леглото и да закрепите завеси под формата на красив балдахин. Тъканта се прикрепва към подвижни или неподвижна конструкция и се поставя по оригинален начин.

 

Никога не се отказвайте от мечтите си - този лукс може да стане достъпен дори за скромно помещение. Когато избирате спалня с балдахин, е добре да изберете и подходящо спално бельо макси за жени и мъже, което да се вписва по цвят и стил със завесата и цялостната визия на тази мебел – основата, таблата и т.н.

 

 

Класическо легло с балдахин

 

Видове монтаж без рамка:

 

             ✔️ Прикрепете четири пръстена към тавана около матрака. Издърпайте кабела през пръстените. Прикрепете леко прозрачна органза към кабела.

             ✔️ Ако прикрепите тъканта към стрехите на тавана, стаята ще се увеличи визуално. Ще създаде ефекта на високи стени.

             ✔️ Закачете кука, за да фиксирате завесите.

             ✔️ Направете си полукръг от шперплат, пластмаса или метал. Прикрепете го към тавана от страната на таблата на леглото. Прикрепете лек, ефирен плат върху него.

             ✔️ Прикрепете греда по средната линия на леглото. Прехвърлете през нея голямо парче прозрачна тъкан. Закрепете дъното на балдахина по ваш вкус.

             ✔️ Поставете дървен или пластмасов пръстен. Промушете тъканта и я закрепете в ъглите на леглото.

 

 

Как да изберем конструкция за леглото?

 

Преди да закупите масивна рамкова конструкция, трябва да помислите за неговата осъществимост. Дали размерът на стаята ви позволява да инсталирате такава масивна конструкция? Ще има ли място за движение в помещението? Ще бъде ли възможно да се настанят останалите мебели?

 

В този случай най-важното е да не се прекалява. Ако не живеете в замък, прекомерният лукс под формата на спално бельо гигант с твърде ярък десен, позлатяване или кадифето ще бъде проява на лош вкус. Изберете спален комплект кингсайз със семпъл и лаконичен дизайн и заложете на простота и минимализъм. Във физическите и онлайн магазините се предлага богат асортимент, не само на български комплекти, но и на вносно спално бельо макси от Италия, Испания, Полша и спално бельо макси Турция. В магазинската мрежа може да се намерят разнообразни оригинални и практични дизайни спално бельо макси размери, цветове и стилове.

 

 

Украса с ярки цветя

 

Когато избирате спално бельо макси арт, най-добре е веднага да се откажете къдриците, дантелите и сърцата, защото тя ще изглежда кичозно и безвкусно. Най-романтичното място в дома ви не трябва да изглежда като къщичка за кукли. Модерното спално бельо макси онлайн е вид декорация за спалня е достъпен лукс за скромно помещение.

 

Сглобяемите тенти с лошо качество само ще развалят цялостния външен вид. Откажете се от евтините неща. Купете естествен, качествен плат. Така спалнята ви ще бъде елегантна, практична и модерна.

 

 

Трябва ли да си купя балдахин?

 

Тези опции най-често се избират от влюбени двойки. Те мечтаят за уютно гнездо под балдахин. Но останалото заслужава сериозно внимание. Важни тук са не само фасадата на спалнята, но и правилно подбраните спално бельо за голяма спалня, покривало за легло, декоративни възглавнички и табла на леглото. Претеглят плюсовете и минусите. Обсъдете тази идея с втората половина.

 

 

Евтино спално бельо макси

 

В търговската мрежа се предлага богата гама спално бельо макси аутлет. Това е спално бельо макси за жени и мъже, което е от отминали сезони и поради това е на по-ниска цена. Интериорът с легло с четири колони е практичен, стилен и модерен  Леглото с четири колони е поле за полет на въображението и смели преживявания. Можете да премахнете завесите, да смените тъканта или да добавите допълнителен декор. Това ще създаде луксозно докосване във вашия интериор и то с минимални разходи. Създайте спалнята на мечтите си и запомнете: комфортният сън е в основата на един здравословен и хармоничен живот.