Спално бельо фън шуй

Желанието на човека за естетика в интериора на спалнята обикновено се изразява в детайлите. Декоративните предмети придават на стаите персонализиран облик. Може да включите в декора картини, снимки и други предмети на изкуството. Добре е композицията на картината да завършва общия фон, а не обратното. Може би се питате как да изберете размера и вида на спалното бельо и декорацията? Как да ги включите, така че да създадете хармоничен цялостен външен вид? Тази статия ще представи накратко какво представлява изкуството за декорация Фън Шуи.

 

Пространството над леглото е доста важно, защото спалнята е зона за почивка и отдих. Собственикът трябва да определи къде ще бъдат разположени декоративните елементи и произведенията на изкуството. Интериорът следва да е топъл, удобен и просторен. Не трябва да има чувство на потиснатост. Атмосферата следва да е приятна и да стимулира позитивното настроение.

 

Може да направите една от стените фокусна точка и да е с различна облицовка от останалите стени. Идеална стена за тази цел е тази от към рамката на леглото.

Тази част от пространството може да декорирате с боя, тапет или плочки. С това решение ще включите нови цветове в интериора.

 

Добре е да създадете топъл и приятен интериор. Ако желаете, можете да използвате няколко цвята в цветовата схема на декора, но те не трябва да са повече от три.

Когато избирате картини, фотографии, дърворезби или скулптури, добре е да се ръководите от:

  • цветовата гама;
  • мебелите;
  • други декоративни елементи.

 

Елементите от стара, добра реколта придават на спалнята чар, атмосфера и история. При проектирането на спалнята, замислена небрежно е позволено, картините да стоят на земята облегнати на стената. Декорът изглежда отворен и се добавя лекота и творческо докосване. В допълнение, можете бързо да промените експозицията, без да създавате нови дупки в стената.

 

Произведенията на изкуството с различни размери са подравнени в долния край, поставени на нивото на очите. Окачени картини, които са твърде ниски или твърде високи, нарушават геометричното равновесие в пространството.