Спално бельо двойни комплекти

Масивното и голямо легло с двоен размер превръща спалнята в уникално пространство

Основната цел на великолепното и удобно легло може да се похвали с най-добрата декоративна функция. Ето защо в декора си заслужава да се използват красиви плътни материали.

 

Най-често двойната спалня се покрива с луксозни материали като:

 

✔️ Естествена кожа - най-трайния материал, който се почиства лесно.

 

✔️ Еко кожа - по-икономична и не по-малко привлекателна алтернатива на кожата. Въпреки това, еко кожата започва да се лющи бързо и губи своята привлекателност.

 

✔️ Жакард - скъпа материя, която все пак е лесна за подмяна с нова през определени периоди.

 

✔️ Велур - естествена версия, която е също много издръжлива. Велурът се вписва много добре в различни стилове - от барок до модерен.

 

За такава спалня ще ви е необходимо спално бельо двойно. Много често се използва жакардов материал. Ширината на такова двойно легло може да варира. Стандартният размер е 220/240 метра.

Можете също да намерите продукти от: коприна / кадифе / плюш / вълна / кашмир.

За да премахнете петна върху избрания мек материал, съхранявайте почистващите продукти.

 

Елегантните големи спални се изработват и украсяват в различни стилове:

 

✔️ Модерен стил. За интериора на този стил изберете легло с табла от обикновен текстил. Можете също да изберете кадифен продукт. Нестандартните форми и контрастните тонове са типични за модерния стил. Минималистичното спално бельо ще завърши декора.

 

✔️ Класически стил. Инвестирайте в легло с табла с геометрични и фигуративни форми, покрити със скъп текстил или кожа. Тя ще бъде красива, ако меката част на таблата се допълва от дървена граница по ръбовете или от малки декоративни елементи.

 

✔️ Барок. Леглото в този стил се отличава с изтънченост и скъпи видове тъкани. Битовият текстил може да бъде украсен с пищни дантели, четиристранна драпирана пола и други подобни характеристики.

 

✔️ Императорски стил. Модели с позлатени вложки и дървени ръбове са характерни за този пищен античен стил. За предпочитане е да изберете леки нюанс на тъканите - бежово, сметана, шампанско и др.

 

✔️ Стилът на високите технологии. Едно метално легло подчертава тази посока на дизайна най-ясно. В този стил изглежда добре спалнята с табла, тапицирана с кожа, капитонирана с мебелни копчета. Гърбът може да бъде украсен с геометрични шевове.

 

✔️ Неокласически стил. Този тип интериор включва легло с правоъгълна табла, чийто материал може да бъде естествена или изкуствена кожа. Изберете спално бельо в леки цветове като: сметана, бяло, бежово, светло кафяво и др. Някои дизайнери препоръчват комбинирането на два цвята едновременно.

 

✔️ Еклектичен стил. За тапицерията на леглото ще бъдат подходящи различни видове тъкани, към които може да се добави дигитален печат. Този стил се комбинира с легло с метална рамка или дървено легло.