Спално бельо до 40 лв

Публикувана от vili 02.04.2019 0 Коментар(и)

С този пост ще ви дадем някои бюджетни идеи за това как да направите вашата спалня приветлива и романтична. Независимо дали предпочитате да направите нещо за по-специален повод или искате да се вдъхновите за повече романтика в спалнята, има много начини да създадете красива спалня без да харчите много пари. В магазинската мрежа в наши дни се предлагат достъпни, функционални и елегантни дизайни спално бельо до 40 или 50 лв. В този пост сме ви приготвили няколко концепции, които със сигурност ще ви помогнат да създадете вдъхновяващ декор в спалнята и ще ви накарат да се настроите романтично!

 

 

Инвестирайте в стилен битов текстил!

 

Не е нужно да харчите толкова много пари за да създадете романтично пространство в спалнята. Едно легло, декорирано сравнително просто, но с вкус и внимание към детайла може да създаде чудесно усещане в стаята. Невероятно е това, което можете да направите с някои красиви спални комплекти, изработени от естествени материали, с които може да покриете леглото. Включете в декора завеси, килим и тапицерии за мека мебел, които комуникират умело по между си и обърнете внимание на хармонията в пространството. Тя представлява баланс между пропорции, форми и размери.

 

 

Създайте романтичен дизайн на спалнята!

 

Ако искате да направите вашето пространство по-романтично за специален повод, можете да включите розови листенца и свещи. През останалото време от годината, за да създадете по-интимна обстановка заложете на правилното съчетаване и смесване на уютни и практични елементи. Колкото по-уютно и привлекателно е пространството, толкова по-вероятно е вашият партньор да оцени вашите усилия. Добре съчетани цветове, текстури и отпечатъци, представени в стилизирана и цялостна концепция, ще ви осигурят по-приятно прекарване на времето, докато сте заедно. Избягвайте изобилието от декоративни елементи, защото може да създадете разсейващ или претрупан дизайн.

 

 

Украсете таблата на леглото със завеси!

 

Украсената със завеси табла на спалнята е вдъхновяваща, романтична концепция и е чудесен начин да си спомните за важните неща в живота. Добавянето на романтично послание, заобиколено от деликатни, прозрачни завеси, ще ви осигури допълнително модно изявление на стил.

 

 

Включете романтично осветление!

 

Тази идея за романтични светлини е толкова красива и определено няма да ви струва много за изпълнение. Това прави стаята изглеждат причудливи и живи, въпреки че те са само малки низ светлини. Лесно можете да подредите светлините, за да се придържате към вашия специфичен вкус или декоративна тема, тъй като светлините са толкова гъвкави.

 

 

Заложете на високо легло с балдахин!

 

Едно изискано легло с балдахин ще превърне спалнята ви в привлекателно пространство. Отлична идея е да създадете легло със завеси от уютна материя и пухкави възглавнички. Това е концепция, която прави спалнята ефирна и луксозна, без да ви налага да харчите цяло състояние. Цветовата схема е добре да бъде неутрална – например, добре е да използвате искрящо бели и свежи сини тонове, за да направите пространството светло и просторно. Добавете текстура като включите килими от кожа, декорации за стена и красиви лампички.

Надяваме се, че сме успели да ви вдъхновим да декорирате вашата спалня, така че да генерирате повече романтика? Чувствайте се свободни да експериментирате с различни техники на наслояване и създайте модерен, текстуриран дизайн.