Спално бельо за тийнейджъри

Ако ви предстои да актуализирате стаята на момчето в тийнейджърска стая, си струва да помислите коя от идеите за тийнейджърска спалня ви хареса най-много. Имате ли представа какъв декор или стил искате да изпробвате? В наши дни има толкова много опции за избор на младежко спално бельо, покривала за легло, възглавнички, завеси и килими, че лесно и бързо може да създадете персонализиран интериор, който да отговаря максимално точно на вкуса и нуждите на тийнейджърите. Дори ако все още нямате готова концепция, можете потърсите вдъхновение в тези страхотни идеи:

 

Спалня с големи огледала

Вашата спалня за тийнейджър може да изглежда двойно по-голяма благодарение на много големите огледала с рамка. Още по-добре е огледалата да крият допълнително пространство като килер, което също може да се използва за съхранение. То може да освободи допълнително място в самата спалня.

 

Модерен минимализъм

Идеята да се създаде модерна, минималистична спалня е чудесна за тийнейджърите. В такава стая следва да има много малко украса, но това означава по-малко хаос в натоварените дни. Ако създадете добре структуриран интериор ще разполагате с по-функционална спалня. Това е идеално решение за тийнейджър, посещаващ гимназия или университет.

 

Спалня на младия мъж

Дори спалнята да е малка, пространството вътре може да бъде направено наистина интересно. Обикновено декоративни елементи като оригинална лампа и произведения на изкуството за стена добавят характер в пространството, независимо от размера му. Персонализираният спален комплект за тийнейджър е идеален за спалнята на младия мъж и ще добави докосване на харизма.

 

Без мебели

Такава спалня до голяма степен може да стигне до крайната точка на минимализъм. В нея може да не присъства много украса освен живи растения, малък скрин и дребни скулптури, но тя може да изглежда като спалня, която принадлежи на млад възрастен, който работи и я използва предимно за почивка.

 

Стая на студент

Ако искате да създадете спалня, която ще принадлежи на учащ, задължително включете бюро, стол и настолна лампа, която да излъчва свежа светлина. Стаята следа да има голям прозорец, от който в нея да прониква и достатъчно естествена светлина. С тази концепция може да създадете страхотна, минималистична, но модерна спалня, която ще бъде перфектна за детето ви в периода на следването му в университет.

 

Бяло пространство

Поддържането на белия цвят върху стените и подовете в спалнята на тийнейджъра може да го накара да се почувства като в свое лично убежище от градската суматоха. Ако  просторната спалня представя в бели тонове му навява страховити асоциации с болнична стая, това чувство може да бъде премахнато с помощта на интересни, декоративни елементи. Ако размерът на стаята позволява, може да използвате забавна комбинация от спално бельо за тинейджъри, завеси и килим, които да са добре координирани и да разбиете белия цвят.