Спално бельо от крепон

Оформянето на спалнята обикновено е предизвикателство, тъй като трябва да внимавате с прекрачването на границата между създаването на успокояваща среда за сън и по-динамичен дизайн, който отразява вашата личност. Когато разполагате със скучна квадратна спалня, предизвикателството може да бъде още по-голямо.

 

Лесно можете да подправите външния вид на вашата стая, като направите няколко прости промени, за да създадете фокусна точка и да добавите визуален интерес към пространството. С тази публикация ще ви дадем няколко идеи как да използвате спално бельо памучен крепон в дизайна. То се отличава със своята мекота  и с това, че не се мачка и не се нуждае от гладене. Съвременното спално бельо крепон варна/пловдив е практично решение за всеки дом.

 

Без значение каква е формата на спалнята ви, добавянето на цвят е сигурен начин да подобрите външния си вид, тъй като белите, кремавите или бежовите стени могат да придадат на пространството скучен, незавършен вид. Боядисването на стените в хладно-тонизиран цвят може да придаде на стаята релаксиращо усещане. Опитайте небесно синьото, бледо розово или слонова кост за успокояващ вид. Мента и градински чай са също атрактивни опции. Ако предпочитате по-уютно усещане за вашата спалня, изберете топъл цвят. Прасковен или лимонено жълт цвят работят добре в малка, квадратна спалня. Ако вашата спалня е с голяма квадратура, обаче, можете да опитате по-дълбоки нюанси на стената. Ако ви харесват хладни нюанси, опитайте синьо-сиво или метлично синьо за стените. За топъл поглед отидете със злато или теракота.

 

Следвайки линиите на стените е традиционният начин за поставяне на мебели в по-малка спалня, което означава, че големите мебелни елементи обикновено се поставят в близост до стените. Но ако искате да дадете на спалнята си по-отличителен външен вид, вместо това разделете мебелите от стените. По-специално, може да искате да поставите леглото в центъра, за да го направите фокусна точка на стаята. Можете да поставите останалата част от мебелите по стените в класическо оформление или да наклоните друга голяма част като шкаф или библиотека, за да балансирате външния вид.