Спално бельо, което вдъхновява

Публикувана от admin 11.03.2017 0 Коментар(и)

Избирайте спално бельо 3D, такa че постоянно да ви държат енергично от гледна точка на красотата в интериора на спалнята 

 

Свикнали сме да говорим за спалното бельо като за нещо не толкова вдъхновяващо. В смисъла на това, че, то е нещо от ежедневието, нещо свързано с грижи, почистване, пране – една обикновена част от домашното обзавеждавен. Не трябва да забравяме обаче че първото нещо, което виждаме сутрин като се събудим е спалното ни бельо, което е покривало и пазело тялото ни през нощта. Затова има смисъл да разгледаме и естетическата му страна. Тоест доколко това което виждаме сутрин ни носи и някакъв вид вдъхновение, някакъв вид стимул, мощен ефект върху сетивата ни. 

 

Разширението на пазара обаче доведе до масовия потребител възможността за избор на спално бельо с много по-големи естетически качества. Например съвременното 3D спално бельо е прекрасен начин да придадем дълбочина на украсата в спалнята. Имаме избор, който може да внесе в спалнята ни теми от морското дъно до небесните ширини, от красиви полски пейзажи до високопланински езера и пътеки; можем да избираме от теми, които са свързани със сезоните; можем да избираме от цветове, които по един или друг начин разпалват въображението ни и конкретно влияят на нашите сетива и подсъзнанието ни. Не са малко предложенията за 3Д спално бельо, които са с теми от различни градове по света, райски кътчета и острови – мечтана дестинация за много хора по света. 

 

За всеки човек или за всяко семейство това може да са различни цветове или различна тема. Така че когато в спалнята сте двама, може би ще трябва консенсус и компромисен вариант, за да може да няма задоволяване на предпочитанието само в една посока. Много вдъхновяващо за такива ситуации е двуцветното спално бельо, което на базата на контрастни цветове, изпълва с красив естетически ефект интериора в спалнята.

 

3D спалното бельо трябва винаги да е на повърхността. Тоест то може да е спално бельо от типа комплект, чийто пликове са украсени с 3Д изображение, може да са олекотени завивки с 3D изображение. Мoже самите чаршафи, кувертюри и покривки за леглата да имат смайващи и вдъхновяващи 3D изображения, които да вдъхновяват. Това  е смисълът на 3D спалното бельо, а не само присъствие на кич и картинки.