Спално бельо и домашен текстил

Спално бельо и домашен текстил мнения

 

В електронните магазини за спално бельо може да намерите богат асортимент  спално бельо и домашен текстил за деца, спално бельо и домашен текстил жени.

 

Всеки един спално бельо и домашен текстил комплект включва чаршафи, плик и калъфки, като някои предлагат и допълнителни елементи като възглавнички, олекотени завивки, шалтета и други. Такива комплекти може да включват, също така, спално бельо, пижами и домашен текстил. Тези комплекти включват обикновено спално бельо 5 части или 6 части.

 

В магазините спално бельо и домашен текстил онлайн са представени детайлно характеристиките на всеки един продукт като спално бельо и домашен текстил цени, размери и цветове. Например, комплектите спално бельо и домашен текстил детски могат да представляват спално бельо и домашен текстил за момчета и момичета. Освен комплекти спално бельо и домашен текстил момче и момиче, може да закупите спално бельо и домашен текстил мъжки и дамски. спално бельо и домашен текстил намаление. В електронните платформи се предлагат много програми с отстъпки на спално бельо памучен сатен намаление, спално бельо и домашен текстил шифон на намаление и други. Едни от най-популярните фирми за производството на спално бельо и домашен текстил са Диана, Роксима Дриймс, Яна Панагюрище, Кетертекс, Дилиос, Дитекс и други. Освен бг марки, има и много чуждестранни производители. В търговската мрежа се предлага голямо разнообразие спално бельо и домашен текстил от Турция, Китай, Италия, Испания, Полша и други.

 

 

Спално бельо и домашен текстил история

 

Първо разчистете ненужните неща. Вероятно знаете каква е радостта, която може да донесе подреденият и организиран дом. Това е особено вярно през летните месеци. Подреждането на бъркотията в спалнята не е само за насърчаване на спокойния ум (и по-добрия сън), но също така ще насърчи движението на въздуха, което ще направи стаята по-хладна.

 

Разбира се, коприненото и сатененото спално бельо и домашен текстил финес са прекрасни на външен вид и лесни за гледане, но те ще доведат до неспокойна нощ. Коприната отблъсква водата, а не я абсорбира, така че чаршафите могат да станат неприятни и лепкави, ако изберете този материал за вашето лятно спално бельо. Ето защо, най-добре е да заложите на home style спално бельо 100% памук. Памукът абсорбира влагата и е естествено дишащ. Това е изключително издръжлива материя, така че ще издържи на честите изпирания през летните месеци.

 

 

Бъдете хидратирани

 

Един прост, но ефективен начин за насърчаване на по-добрия сън през нощта е да сте  добре хидратирани. Пиенето на много вода през деня ще спре температурата на тялото ви да се покачва прекалено много, а чаша ледено студена вода до леглото означава, че ще имате нещо, което да ви охлади, ако се събудите жадни и ви е горещо по средата на нощта.

 

 

Студен компрес

 

По същия начин, по който бутилките с гореща вода ни създават уют през зимата, един студен компрес може да ни остави да се охладим през лятото. Поставете хладен компрес на главата си преди лягане или потопете краката си в студена вода, преди да си легнете в чаршафите. Благодарение на пулсовите точки главата и краката се считат за едни от най-добрите места за охлаждане на тялото. Като алтернатива, напълнете бутилката с топла вода със студена вода и я поставете във фризера, докато се замрази. Вземете я със себе си, когато е време за лягане и тя ще ви охлади през цялата нощ.