Спално бельо цени на едро

Търсите ли си спално бельо на цени на едро? Тогава сте попаднали на правилното място! Нашата електронна платформа е специализирана в доставката на качествен професионален текстил за хотели, хостели, къщи за гости, спа центрове, салони за красота и други обществени институции.

 

 

Ние предлагаме комплекти спално бельо цени на едро, пригодени да отговарят на различни индустрии за уелнес и хотелиерство. Един от най-популярните модели са памучните спални комплекти. Ние работим директно с фабриките, където се произвеждат тези продукти и работим само с водещите производители на текстил. Ето защо нашите комплекти са с най-доброто съотношение цена-качество. Експертната изработка, специално селектирани материали и привлекателността на моделите ги правят популярни на българския пазар.

 

Чаршафите с еластична лента са много удобни за използване. Такава проста фиксация не дава и най-малък шанс продуктът да се изплъзне от матрака дори по време на интензивни процедури. Естествено, освен модели с еластични ленти, ние предлагаме  продукти за покриване на масажни кушетки в салони за красота и за покриване на постелки в салони за масаж. Особеността на тези продукти се крие в тъмния цвят на тъканта, който скрива петната от масла и за разлика от белите модели не изисква честа смяна. Можете също така да закупите еднократни чаршафи, които поради ниската си цена няма значително да увеличат разходите ви.

 

Ако имате нужда от значително количество чаршафи, тогава ние извършваме и специални поръчки. За кратко време и в точното количество, отчитайки нуждата от бели или цветни чаршафи ще приготвим необходимия брой продукти. Можете да си купите спално бельо за хотели на едро цени изработени от памук, жакард, сатен и други. Такива тъкани осигуряват необходимата здравина на продуктите и не се деформират след многократно пране.

 

В допълнение към факта, че ние предлагаме чаршафи на едро, които могат да бъдат закупени, като се свържете с посочените телефонни номера, ние можем да направим поръчка за шиене на спално бельо по ваша индивидуална заявка. За по-опростени варианти имаме модели, изработени от памук, трико или ранфорс памук, а когато се използват комплекти в скъпи хотели, се предлага използването на сатен или сатен-жакардов материал. Във всеки случай, при нас ви очакват приятни цени, добро отношения, качество и надеждност.