Скъпо спално бельо

Ако искате да създадете в спалнята ваша романтична зона за почивка и отдих, в която да реализирате мечтите си може да инвестирате в някои нови спални комплекти, завеси и килим. Луксозният битов текстил предлага неограничен брой от възможности, сред които да избирате.

 

Ето няколко идеи, осъществяването на които, ще направи от спалнята ви идеалното персонализирано пространство за сън за вас и вашата половинка.

 

Дълбочина и драма

Тази идея е идеална за спалня, когато става дума за класически и въздействащ интериор. Инвестирайте в някои великолепни, тежко драпиран завеси, които да комуникират с фокусната стена, намираща се зад таблата на спалнята. Такава спалня не само, че ще изглежда впечатляваща, но и ще бъде практична. Затъмняващите завеси ще  удължат времето ви за сутрешна дрямка и ще създадат истински аристократичен поглед в спалнята. Ако тапетите и завесите са в неутрално лилав цвят например, то оставете мебелите в бял цвят. Тъй като завесите и стената са стилизирани, заложете на олекотен, минималистичн дизайн, относно спалнята и шкафовете, за да запазите чувството за пропорция в стаята.

 

Модерна мечта

Ако сте любители на съвременния стил, може да заложите на ахроматичен декор. Включете легло с конструкция, на която може да добавите ефирни завеси и покрийте прозорците с плътни завеси. Можете да създадете модерен, хромиран поглед, който е чудесен цвят за поддържане на интериора актуален и свеж. Това е уютна, но впечатляваща концепция за спалня, идеална за хората, които обичат да си лягат късно.

 

Крайбрежен изглед

Това е великолепна модерна романтична идея за спалня, която докосва морската тема. Кое може да е по-добра опция за хората, които обожават морето, освен стая с изглед към плажа? В тази спалня, природата казва всичко, а на вас не ви остава друго, освен да се отпуснете, докато гледате сърфистите. Представете си как гледате вечер залеза с партньора си, пиейки чаша вино, докато се отпускате преди сън.

 

Тропически вибрации

Това е великолепен дизайн за спалня, който включва темата с океана във вашия дом. Има безброй причини, поради които морето е толкова романтично, а в тази идея за спалня, може да запазите атмосферата на плажа в дома си през цялата година. Всичко от което се нуждаете е мебели от тиково дърво и морски акценти, които със сигурност ще донесат усещането за бриз във вашето лично пространство.

 

Океански бриз

Идеята за дизайн на спалня в апартамент на плажа със сигурност ще създаде прекрасно настроение в дома ви със своята прекрасна гледка, романтика и чувство на безгрижие. Когато имате толкова великолепна гледка като тази, няма нужда от много други декоративни елементи, за да направите пространството по-приятно освен няколко много големи прозорци или, още по-добре, голяма тераса. Това е великолепна обстановка сама по себе си, която със сигурност ще предизвика някои сантиментално настроение.