Романтични предложения в най-романтичния месец на годината! ❤️

Скритите добродетелите на лененото спално бельо

Лененото спално бельо всъщност е практично, хигроскопично, издръжливо и дишащо. От друга страна е известно и с антибактериалните си свойства а също така помага и за подобряване на кръвообращението. Не е само облекло за възглавниците и одеялата ви, а най-вече важна съставка за здрав сън. Полезните свойства на лененият плат са известни отдавна. И за това сега от него се шият ризи, пижами, чаршафи, завивки, калъфки за възглавници и прочее продукти.

 

Предимствата на лененото спално бельо

Сила и издръжливост. То не се протрива в пералнята машина и може да бъде безопасно прано до повече от 1000 пъти!

Висока абсорбируемост. Тази сложна дума обозначава всъщност доколко определен плат диша. Тъканите от лен са перфектно дишаща материя и позволява и на кожата да диша.

Антистатично е. Комплектът от ленено спално бельо никога няма да се наелектризира и не трябва да се притеснявате за неприятното статично електричество.

В допълнение към това лена има изразен стимулиращ ефект -повишава имунитета, предпазва кожата от различните досадни гъбични заболявания и оказва бактерициден ефект.

 

Как да изберем ленено спално бельо?

Ако искате да си купите комплект ленено спално бельо от магазина е добре да не забравяте няколко съвета:

За да се гарантира, че тъканта от което е направено спалното бельо е наистина натурална продавача трябва да разполага с проба, която да можете да възпламените. Димът трябва задължително да мирише на изгоряла хартия а пепелта да има сив оттенък.

Уверете се до колко добре е боядисан плата. Вземете парче бял плат, който е добре да носите със себе си и го навлажнете. След това го прокарайте върху изображението на комплекта ленено спално бельо. Ако има следи от боя по вашето парче може да сте сигурни, че този комплект ще избледнее още след първото изпиране.

В Европа се осигурява тънка и висококачествена материя, а в Китай и Русия произвеждат по-тежък плат. При покупка имайте и това в пред вид..