Поглед в техниките за получаване на спално бельо 3D

Публикувана от admin 09.05.2017 0 Коментар(и)

3D спалното бельо е чист представител на новото поколение спално бельо

 

Не трябва да мислите, че виртуозните изображения в спалното бельо, това което днес наричаме спално бельо 3D са модерно изобретение. Напротив, аристократите в миналото са обичали да вплитат в бродериите и в завивките си образи характерни за техните култури и вярвания. Единственото нещо, което съвременната индустрия е прибавила към идеята за изображения в завивките е няколко съвременни методи и технологията за осъществяване на образите.

 

Все пак, на съвременния пазар, можете да намерите спално бельо с виртуозни триизмерни образи получени по-стари добре изпитани методи, но има и доста нови такива. Нека хвърлим особен поглед в някои от методите. Бродерията е един от начините. Този метод е наследен от практиките на нашите предци и поради ефективността и красивия резултат е намерил своето място като начин за получаване на спално бельо 3D.

 

Реактивното принтиране например е съвременен метод за получаване на спално бельо 3D, който използва стара техника, но поради ефективността и усъвършенстването на топлинните процеси, изображението се извърша с технология на затопляне. Този метод е един от най-разпространените в днешно време, защото е най-ефективен и най-бърз за отработване. Докато много от старите техники са трудоемки и са буквално със статут на занаят, реактивното принтиране напълно съответства на идеите на модерността, за бързина и икономичност.

 

Има и метод чрез изчеткване, метод чрез изрязване, метод с пигментово принтиране, техника чрез дантели. Като всички те дават своите удивителни резултати за спално бельо 3D, с най-различни теми и орнаментика, така че хората да могат да избират. Защото може да има хора, които са традиционалисти и биха искали да имат изображение, което е получено по традиционен начин, но има и хора, които биха искали да закупят спално бельо с триизмерно изображение, получено чрез по опростената техника с щампа или реактивно принтиране. Изборът винаги е ваш!