Перфектната декорация на спалнята с възглавнички

Публикувана от admin 03.10.2018 0 Коментар(и)

У дома може лесно да се постигне едно удобно и красиво легло. Този пост ще разгледа някои лесни правила, с които да персонализирате вашата спалня с полъх от миналото...

 

Първо, обмислете добре цялостния външен вид на леглото. След като изберете и поставите вашето спално бельо, идва ред за декорация с възглавници. С повече желание ще създадете шедьовър във вашата спалня!

Като се започне от най-големите възглавници, първо, подредете две добре координирани със цялостния облик на спалнята квадратни възглавници. Започнете украсата с тях, като ги поставите изправени срещу таблата. Квадратните възглавници, които се използват обикновено в чужбина и отскоро и у нас, създават оригинален външен вид, който незабавно съживява всяко легло.

 

На второ място поставете първия си комплект от възглавници за спане. Добре е да изберете цветни калъфки, без шарки, за да разбиете цвета на спалния комплект.

Поставете вторият комплект възглавници в предната част, така че квадратните да останат най-отзад. Сега сте поставили основите. Уверете се, че възглавниците са меки и пухкави!

 

Възглавничките могат абсолютно да трансформират вида на леглото, особено чрез възприемане на принтове с плътни цветове. Вашият избор на възглавница може да направи леглото ви да изглежда съвсем различно. Не се страхувайте да избирате контрастни цветове. Изберете цветови нюанси от други елементи от декора на вашата стая като лампа, цветя, произведения на изкуството и т.н., за да свържете отделните интериорни елементи в цялата спалня заедно.

 

Сега вече спалнята ви изглежда симетрично. Създайте по-интересен облик, като добавите нечетен брой възглавнички. Добра идея е да ги подредите от ляво на дясно, като държите по-големите възглавници отзад, а по-малките отред, за да продължите да създавате естетическа визия. Можете да смесите различни размери и стилове към центъра. Ярките цветове са печеливша комбинация!

Опитайте се да не създадете претрупано пространство, което да изглежда твърде кичозно. Бъдете внимателни да не го направите, като използвате твърде много възглавници. Отрицателен ефект може да се постигне и с използване на несъответстващи цветове и дизайни. Украсата може, понякога да стане прекалена.

 

Не забравяйте да поставите любимото си одеяло в края на леглото. Уверете се, че поне една от възглавничките, които сте сложили на леглото подхожда на одеялото, тъй като така ще обедините всички елементи заедно.

Одеялото е перфектния начин да завиете краката си или леко да се завиете докато си почивате през деня или докато четете любимата си книга. Не забравяйте, че одеялата са не само приятни визуално, но те са перфектният текстилен аксесоар, който може да ви стопли в студените нощи.

 

Сега остава само да се вмъкнете в пижамата си, да вземете добра книга и да се потопите във вашия личен оазис на уют и релаксация!