Охлаждащо спално бельо

Твърде горещо ли е по време на сън? Горещите летни нощи съсипват съня ви? Вижте нашите съвети, за да прогоните топлинната вълна от спалнята с помощта на спално бельо, възглавници, завивки, топери и бутилки за вода със специални охлаждащи свойства. Прочетете този пост, за да разберете как да направите правилния избор на охлаждащо спално бельо евтино и качествено.

 

 

- Отървете се от плътните завивки и одеяла - в идеалния случай използвайте памучен чаршаф, но ако трябва да имате завивка, заложете на такава с възможно най-ниския брой пълнеж на кв. м., който можете да намерите.

 

- Заложете на естествени материали, когато избирате спално бельо и принадлежности за сън. Изработените по инженерен път поликотон, акрил и вискоза по същество са  пластмаса, така че те не могат да абсорбират влагата или да отвеждат топлина далеч от тялото ви. Само изделията от естествени материи са подходящи за горещите нощи.

 

- Напълнете бутилка със студена вода и я поставете на нощното шкафче, преди да заспите.

 

- Страхотен трик е да поставите чаршафа и калъфката си в хладилника или фризера (използвайте торбичка с цип, за да ги запазите сухи). Извадете ги точно преди да сте готови за лягане и те ще бъдат идеално охладени.

 

- Охлаждаща възглавница - Купете една от новите охлаждащи възглавници, които се предлагат за закупуване в търговската мрежа. Напълнени с терморегулиращ реактивен гел, възглавниците абсорбират излишната топлина, отвеждайки я от тялото и охлаждайки кожата ви. Вътрешният гел на възглавниците реагира на телесната ви температура, за да абсорбира излишната топлина, отвеждайки я от кожата си, за да произведе естествен охлаждащ ефект до три часа. Патентованата формула на работи с естествената температура на тялото ви, така че да не ви става прекалено горещо или прекалено студено през нощта. Това е така, защото кристалите за промяна на фазите вътре в гела реагират на телесната ви температура, за да поемат излишната топлина, когато сте много топли или освобождавате съхранена топлина. Същевременно, когато ви е прекалено студено – те успяват да поддържат комфортна температура.

- Топер за охлаждане на матрака - Ако не планирате закупуване на нов матрак, този топер е направен от напоена с гел мемори пяна, която абсорбира и разсейва топлината на тялото, като същевременно осигурява отлична поддръжка и комфорт. Освен това има вентилационни отвори през пяната, за да улесни въздушния поток и дишането.

 

- Охлаждащ матрак - Иновативният дизайн и интелигентните материали насърчават въздушния поток около тялото. Не само удобно, но и приятно!

 

- Протектор за охлаждащ матрак - Първоначално разработени за НАСА, днешните охлаждащи матраци имат слой от терморегулаторен материал между водоустойчива основа и дишащ памучен плот. През нощта той абсорбира излишната телесна топлина, съхранява и освобождава, за да поддържа оптимална температура, докато спите.

 

Ние предлагаме както охлаждащо спално бельо на едро, така и на дребно. Всеки спален комплект от нашата цифрова платформа spalno-belyo.com е 100% устойчив и екологичен, така че с него ще бъдете винаги спокойни. Всеки наш спален комплект е произведен компетентно с модерно оборудване и от надеждни партньори.

 

Ако се интересувате от охлаждащо спално бельо мнения и отзиви относно продукти и фирми, потърсете в социалните мрежи и форумите.