Мъжко спално бельо

Как избирате най-добрите цветове спално бельо за мъже, когато ви предстои да украсите спалня за мъж? Фактът, че мъжете не са склонни да се грижат толкова много за дизайна и декорирането, колкото жените, може да направи тази задача да изглежда невъзможна, но има един рационален начин да се направи един такъв проект. Започнете с обща представа за това какви цветове говорят за мъжественост в традиционния смисъл, както и какви цветове обикновено се харесват на мъжете въз основа на исторически и психологически данни. След това можете да получите вдъхновение и да сътворите пълен интериорен дизайн за спалнята на един мъж.

 

Тайната на успеха

Въпреки, че има основни цветови концепции, с които можете да започнете, за да създадете перфектна мъжка спалня, може първо да помислите за стила, в който мъжа предпочита да живее. Има някои елементи на дизайна, които мъжете предпочитат, така че изборът на стил може първо да помогне в избора на цветовете, които да се включат в процеса на декориране.

 

Проектиране на пространството с нюанси

Разбира се, нито една спалня не трябва да бъде монотонна, така че първото нещо, което трябва да се определи, е основният цвят, който ще ви даде основите за останалата част от дизайна. Когато става въпрос за удовлетворяване на мъжете, изберете нещо просто, вместо да търсите пикантни или капризни нюанси. Например, ако използвате синьо като основа за останалата част от дизайна, опитайте обикновено небесно или тъмно синьо, като не използвате твърде много „фантазия“. Нюансите с причудливи имена не са толкова важни, когато става въпрос за впечатляване на мъжете.

 

Мъжете са склонни да предпочитат по-тъмните цветове, както се вижда от предпочитанията им към използване на цветове в облеклото. Така че, за да украсите пространството, добавете акценти, които да са по-ярки, запазвайки цветовата схема в основни или обикновени цветове. Докато определяте външния вид и общата тема на въпросната стая може да помислите за някои интериорни концепции в основните стилове в дизайна. Имайте предвид, че обзавеждането на пространството с тъмни цветове носи риск стаята да изглежда по-малка. Макар, че мъжете обичат по-тъмните цветове, те също така харесват по-големите и по-открити пространства. Това означава, че трябва да завършите интериора с ярки акценти, които да го освежат и да го направят по-лек и приветлив.