Микс от пастелни цветове и спално бельо в модерната спалня

Публикувана от admin 15.07.2018 0 Коментар(и)

Добре че има възможност да се пише за спално бельо, така че да се обърне внимание генерално и на цветовете в спалното помещение. Оказва се, че то е едно доста подценяване пространство, на което домакинствата обръщат внимание, чак когато се усетят, че нещо не върви, нещо е много обикновено и че нещо трябва да се направи.  В този текст ще разгледаме микса от пастелни цветове в интериора с различни модели спално бельо, които заедно красят цялата спалня.

 

Пастелните цветове не трябва да се подценяват толкова много, защото са една по-мека опция на основните цветове и със сигурност са подходящи за спалня, за по-лек ефект в помещението. Когато се планират за интериора, трябва да се планира внимателно, за да може да се избере най-добрата комбинация, защото когато прибавим и избора за спално бельо, нещата могат да станат драматични. 

 

Пастелните цветове са за хора, които обичат приглушен цялостен ефект, с по-меко излъчване и със сигурност ненатрапващо се на сетивата. Тала че когато се избрали да кажем, бледо розово с лек релеф върху стената, няма как да изберете спално бельо в наситени или крещящи цветове. Отличен избор би бил тогава, бежово спално бельо, с кремави нюанси , няколко красиви декоративни възглавници във флорална украса и търсене на цялост. Плик, чаршаф и калъфка за възглавница в един цвят и с леко набръчкана материя, като продължение на релефа на стената. 

 

Пастелните цветове се комбинират добре с класическо спално бельо в бял цвят, като декоративните възглавнички и чаршафа могат да представляват разликата в цялостния завършек. Пастелните текстури имат способността да създават илюзия за по-голямо пространство, особено  в по-малки спални.  Това ви дава възможност да изберете кувертюра, която да се открои на целия фон, като тя трябва да е доста различна и от модела спално бельо, който лежи под нея. Комбинирайте пастелния тон, независимо дали е син, зелен, жълт или розов със също толкова класически модели спално бельо, за да задържите една елегантност в спалнята  чистота и свежест.