⛄️ ЗИМНИ ПРОМО ЦЕНИ - не пропускай нашите оферти! ⛄️

Луксозно спално бельо жакард

Със спално бельо жакард можете да направите стаята си елегантно и функционално пространство, достойно за холивудска знаменитост. Спалните комплекти, изработени от луксозни тъкани като жакард, придават бляскаво докосване, подобно на спалните на истинските знаменитости от Холивуд.

 

 

Интериорът, притежаващ класически блясък, следва да блести като изисканите рокли и искрящите бижута, които виждаме на червения килим. Лъскави текстури, ярки повърхности и луксозна обстановка създават среда на лукс, където не се пестят разходи за обзавеждане от най-висок клас. Прочетете следните няколко идеи, за да се вдъхновите и преобразувайте вашата спалня с този оригинален стил за декориране, където фантазията не се съобразява с границите на реалността.

 

 

Невероятни тъкани

 

Може да актуализирате помещението с меки, луксозни тъкани като жакард. Този плат може да бъде включен върху таблата на спалнята или тапицерията на мебелите за сядане, за да добавите усещане за разкош. Жакардовите аксесоари за легло в пищните кремави или сияйно бели тонове добавят елегантност и изтънченост в стаята. Прозорците могат да бъдат украсени с официални, луксозни завеси с дреперии и нежни украшения, които се спускат от тавана до пода. Потопете се в неустоима мекота с изкуствени кожени килими и разхвърляйте небрежно акцентни възглавнички с жакард върху леглото или меката мебел. Луксозната текстура на тази тъкан се съчатева перфектно с други тъкани като коприна, сатен, кадифе и кашмир за създаване на шикозна атмосфера.

 

 

Елегантно обзавеждане

 

Лакираните покрития на мебелите придават бляскав вид на спалнята, вдъхновена от Холивуд. Кокетните тоалетни масички с огледало за гримиране и стол в бродуейски стил добавят допълнителна класическа естетика. Рефинирайте старинни мебели от антикварните магазини. Обзавеждането в стил Арт Деко с удебелени геометрични форми, остри линии и метални или огледални повърхности, се вписва идеално с холивудския бляскав дизайн.

 

 

Бляскав декор

 

Нищо не създава атмосфера на блясък по-добре от един елегантен кристален полилей. Нощни лампи с кристални или цветни художествено декорирани стъкла също работят добре в този стил. Добавете пръски от контраст с акценти в екзотични животински принтове. Силни геометрични отпечатъци, като например гръцки ключови или смели модели стил „chinoiserie“, са често срещани в холивудските теми. Включете големи фотографии, рисунки или плакати от филми с богато украсени рамки на стената в кабаретен стил. Оригинални шишенца с парфюми с помпичка, винтидж свещници, антични кутии за бижута, богато украсените, ръчно изработени рамки на огледалата и елегантни вази в стила на стара, отлежала реклота, могат да завършат вашата фантастична спалня.