Любопитни факти за съня

Публикувана от admin 05.10.2018 0 Коментар(и)

Всички производители на луксозно спално бельо се интересуват от условията за добър нощен сън и за това какви трябва да бъдат висококачествените спално бельо, завивки, възглавници, матрак и легло.

Ето няколко основни факта за добрия сън, които може да ви заинтригуват.

 

От 30 до 40 минути е рутинното време за приготвяне преди лягане, включително времето за баня.

Ако имате много лош нощен сън, сънят през деня след това не е в състояние да "компенсира" изгубените ви часове. Дългосрочното лишаване от сън може да бъде наистина вредно за здравето, особено при децата.

 

Сънят е също толкова важен за здравето, колкото добрата диета и редовното правене на упражнения.

Ние спим около една трета от живота си. Хората са единствените бозайници, които с готовност отлагат съня - може би можем да научим нещо от останалата част от животинското царство.

 

Можем само да сънуваме лицата, които сме виждали преди това в нашия живот - затова ако мислите, че сте сънували непознат, всъщност е вероятно да е някой, когото сте срещнали преди, но не помните.

 

Лошият сън е свързан с повишен апетит, което е причината за предупрежденията, че липсата на достатъчно сън, може да доведе до затлъстяване.

Докато на една екзотична почивка може да се позабавлявате, може би е по-добре да донесете романтиката у дома, където можете да се насладите на ползата от здравословния сън в собственото си легло.

 

Във физическите и онлайн магазините в наши дни се предлага спално бельо, кото улавя същността на древния изток, на дивата джунгла или на екзотичните плажове, намиращи се далече от нас. Използвайте спално бельо, което ви провокира да заминете на зашеметяващо пътешествие от другата страна на модата – там, където се прострират най-личните ви представи за естетика и уют.

С голямото разнообразие от спално бельо на пазара, можете лесно да си представите, че се намирате в просторна кула с изглед към оживения базар на селото, където се купуват и продават ръчно тъкани и боядисани тъкани. Смелият модел и пищната палитра оформят комплектите, предназначени за по-приключенски настроените личности.

 

По-романтичните натури могат да внесат усещането на стари култури или комплекти с флорални дизайни спално бельо. С тях може да забравят за светската суета и да създадат свое собствено лично пространство с полъх от миналото...

Мечтателите и пътешествениците могат да заложат на декорация с атласи и карти. За да създадат пустинния оазис на мечтите, могат да заложат на спално бельо, което да ги пренесе надалеч в Ориента. Богати златисти и вълнуващи червени нюанси могат да се преплитат, за да създадат атмосфера на нереалност и мираж.