Как да придадем романтика на спалнята?

Публикувана от admin 07.06.2017 0 Коментар(и)

Спалнята е едно от най-интимните места, където човекът си почива, релаксира и забравя за стреса на ежедневието.  Но освен това, спалнята трябва да разпалва страстта между двойката и тук голяма роля играе спалното бельо.
 

По отношение на материалите, от които да е направено спалното бельо, зависи изцяло от предпочитанията на двамата влюбени.  Сатенът се смята, че предразполага към любовни ласки. Той нежен, мек и гальовен и е истинско удоволствие за кожата да се потопи в неговите ласки.  Разбира се, другите материи също могат да бъдат много подходящи. Ленът, например, е един от най-честите материали, с които се покрива брачното ложе.
 

Цветовете и принтовете също са важна част при избора на спално бельо.  Според асоциациите и ефекта, който искате да постигнете, можете да изберете подходящи спални комплекти. Черното и червеното са класическа комбинация, но разбира се не са това единствените цветове, които могат да предизвикат сексуално желание. Всичко зависи от вашите лични предпочитания.  Например, можете да използвате жълтите или оранжевите нюанси през зимата, тъй като те създават условията за топлина и уют през студените зимни месеци. За летните месеци е точно обратното. Студените цветове като синьо ще внесат хлад и приятни усещания през горещите месеци.
 

Спалното бельо в бордо е друг вариант, на който, ако заложите няма да сгрешите. Ако искате да придадете по-романтична и нежна атмосфера, то изберете светлите тонове на розовото, синьото, пясъчното и различни видове комбинации между тях.
 

Но не се отказвайте да експериментирайте и вижте как тези експерименти се отразяват на психологическото и емоционално състояние.  Това е най-сигурният метод да постигнете желания резултат, както за себе си, така и за половинката си. Гарантираме ви, че с тези простички съвети и интуицията си, можете да постигнете чудеса в спалнята, които да доведат до нестихваща и бурна любов и страст.