Избираме спално бельо според материята

Публикувана от admin 13.06.2017 0 Коментар(и)

Винаги е било актуално да се говори за спалното бельо. Има различни типове спално бельо, както и различни хора. Някои предпочитат девствено спално бельо, а други пък искат то да бъде изрисувано с любимите им картинки.  Някои хора искат памук, други пък са почитатели на коприната. И така, все пак има някои основни неща, които трябва да знаем, за да можем да направим точния избор, който да е подходящ за нас самите.

 

1. Памучно спално бельо

Памучното спално бельо е най-срещаното нещо.  Това е напълно обяснимо, тъй като спалното бельо е много здраво и може лесно да се поддържа.  То може да се пере многократно и да се глади и пак да остане същото свежо памучно бельо.

 

2. Копринено спално бельо

Коприната може да бъде нещо прекрасно, в което да се отпуснем всяка вечер. Но има някои недостатъци. Първият е, че тя лесно се мачка. Вторият е, че се плъзга и третият – наистина скъпия материал, от който е направен. Затова това спално бельо е хубаво да се използва за специални случаи.

 

3. Ленено спално бельо

Това спално бельо наистина е хубаво.  С него можете да се почувствате в леглото на принцеса или фея. За съжаление това бельо трудно се глади, но освен това е и много скъпо. Така че, то също отива в графата специални поводи.

 

4. Синтетично спално бельо

То е красиво, лесно се глади и пере, запазва дълготрайно красивия си цвят.  Един е минусът, това спално бельо се наелектризира много бързо, което означава, че ако имате възглавница, одеяло или друга завивка от такъв материал, е възможно да ви пусне малко ток от време на време.  Това е доста бърз начин да се събудите, нали? И все пак, извън кръга на шегата, това не е особено приятно, когато искате да се отпуснете и заспите лесно.