Идеи за луксозно спално бельо от новите тенденции

Публикувана от admin 20.05.2018 0 Коментар(и)

Идва момент, в който хората разбират какви са ползите от сън в луксозно спално бельо. Разбира се ползи базиращи са на опит от различни модели пробвани през годините. Имали сте проблеми с възглавници, не сте били доволни от дадена материя, или пък специалните олекотени завивки са се отразявали прекрасно на съня ви, ето това е опит, който е безценен при избора на ново спално бельо за дома.

 

Точно такъв опит насочва хората не само към по-качествено пазаруване, но и към следване на тенденциите при продажбите на спално бельо като в България, така и по света. Край на хаотичното пазаруване и начало на отличен избор за домашните спални помещения. Луксът обаче е характерен за голямата спалня. Точно там изборът трябва да е съобразен с натрупания опит от предишни успешни модели спално бельо и приликите с новите модели, които сега са хит на пазара.

 

Хит на пазара на луксозно спално бельо през тази година е завръщане към простотата във външния вид, минималистичната орнаментика, подплатена с високо качество на самия текстил. В този смисъл комплект сатенено спално бельо с маслено гладка повърхност е отлично за идващите топли месеци. Орнаментите, които красят плика за завивка са много по-малки, точки, фини цветенца, или други декоративни форми в мини-вариант, украса пръсната по цялата повърхност на плика и калъфките за възглавниците

 

За хората, които имат по-чувствителна кожа, спално бельо от бамбук е подходящ вариант, защото осигурява анти-микробни свойства. Тънкото и луксозно усещане е запазено, мекотата е впечатляваща, а украсата е в същия мек вариант, на  тънки ивици пресичащи текстила. Какво да кажем обаче за един от хитовете на сезона – египетски памук съчетан в спално бельо с красива, арабска орнаментика, която прилича по-скоро като пъзел върху тъмно синия текстил. Да не говорим, че материята е устойчиво на петна, непромокаема и хипоалергична. Разгледайте луксозните предложения и изберете за вас!