Хавлиените кърпи - стилен ефект и в интериора

Публикувана от admin 08.03.2017 0 Коментар(и)

На пръв поглед обикновени, с тясно предназначение, хавлиените кърпи могат да имат изненадващо стилен ефект и в интериора

 

Свикнали сме да използваме хавлиените кърпи по предназначение, закачени на местата, които изрично са избрани за това. Има обаче един начин, чрез който да превърнем точно тези означени места, в хармонични нотки в интериора, които да засилят ефекта от обзавеждането в банята; до мивката в двора, при автомивката и на много други места където могат да се ползват хавлиени кърпи.

 

Хавлиените кърпи са чудесни като присъствие, като визуална експресия, защото не са нито големи, нито малко и са достатъчно видими в интериора. Например при светло сини плочки за баня, една тъмно синя кърпа закачена до мивката и шкафовете за баня, ще бъде идеално подсилване в интериора. Или една стилна комбинация между хавлиените кърпи, халата за баня и завесите на душ кабината – всички в цвят от една серия – това е страхотно преобладаващо изживяване с мощен ефект върху сетивата.

 

Разбира се това, зависи от цвета, ако имате много силно изразено като цвят и материал  помещение, може чрез неутрален цвят на хавлиените кърпи да хармонизирате средата, за едно по-спокойно усещане. Но нека насочим погледа си и извън естетическите им функции. Една хавлиена кърпа, за да ви служи пълноценно, не е достатъчно да е в стилен плътен цвят. Съвременните изисквания насочват потребителите към хавлиени кърпи, които се правят чрез иновативна технология, 100% памук, така че памучните влакна са дълги и фини, за да създадат лека и издръжлива кърпа.

 

Когато купувате хавлиена кърпа следвайте инструкциите за изпиране и за ползване едно към едно, които винаги вървят с продажбата, за да сте сигурни, че дълго време ще използвате този модел, който сте избрали. Винаги търсете качеството, за да знаете, че парите, които сте вложили си заслужават. Качеството винаги струва малко повече, така че позволете си го, то ще ви се отплати, дори да говорим за хавлиени кърпи.