Хавлиени кърпи за вашия избор – шарени или едноцветни

Публикувана от admin 01.11.2017 0 Коментар(и)

Принципно, изделията хавлиени кърпи за ръце и лице, хавлиени кърпи в голям размер за баня, много често в миналото бяха небрежни като цветово излъчване и се залагаше повече на функционалността на хавлиената материя. Днес обаче функционалността и предимствата са запазени, но много по-популярни на пазара на спално бельо са многоцветните хавлиени кърпи, шарените хавлиени кърпи и едноцветните хавлиени кърпи,с много наситена цветова текстура.

 

Тоест вие като потребители имате възможността да избирате от много по-голям цветен асортимент хавлиени кърпи в различни размери. Що се отнася до размерите им, те са от значение. Защото както знаете, хавлиени кърпи за ръце са с един размер, хавлиени кърпи за ръце или лице, могат да са в друг размер, а голямата кърпа за тяло вече отива направо в други измерения. В този смисъл ако избирате хавлиени кърпи, които ще са в едно помещение и искате да запазите хармонията в него, можете да изберете комплект едноцветни хавлиени кърпи, които да паснат перфектно в помещението и да хармонират помежду си.

 

Когато избирате шарени хавлиени кърпи – под шарени разбирайте не само шарени като цвят, но и толкова много различни модели, които определено могат да объркат сетивата ви. Затова, когато избирате хавлиени кърпи за общо пространство и те са шарени, внимавайте какво ще се получи като съчетание. Да не стане така, че в едно помещение, едновременно да имате: хавлиена кърпа за ръце 30/30 или 30/50, в син десен със слонче и други шаренийки, хавлиена кърпа за глава 40/70 или 50/95 с оранжев десен и украсена с бродерии,  и една голяма хавлиена кърпа 70/40 за тяло, с един голям тигър в червено и черно.

 

Така че най-добре е, при положение, че обичате шарени хавлиени кърпи, да не ги смесвате прекалено много, можете да редувате в банята, за да не се смесват прекалено много цветовете за сетивата. Например до малката шарена кърпа с украса и няколко цвят, сложете една бяла кърпа за глава, а в дъното на окачалката, една голяма хавлиена кърпа за тяло в няколко цвята и украся на цветя. Търсете повече хармонията, а не претрупването. Иначе за единично решение, до умивалник в кухнята, в гаража, на двора, една шарена хавлиена кърпа е чудесно решение.