Фън Шуй в спалнята

Публикувана от admin 09.06.2017 0 Коментар(и)

Едва ли има човек, който да не е чувал за Фън Шуй и историята на тази философия, която ни помага да изградим по-хармоничен и спокоен живот.  То се състои в правилното подреждане на спалнята, а и именно правилния подбор на спално бельо.


Не е тайна, че повечето време от живота си прекарваме в спалнята. Философията ни съветва да подредим спалнята с приятни за нас цветове, които да донесат положителна енергия и емоции в това място, където трябва да си починем и възстановим от стреса.  Важно е цветовете да не са агресивни, за да може да бъде по-уютно и самото помещение.  Всъщност, спалното бельо е едно от най-важните в декорацията на спалнята и затова ще ви дадем няколко основни съвети за избора му.
 

1. Отървете се от старото спално бельо.  Първата причина за това е, че спалното бельо премахва лошата енергия и по този начин ни помага да се възстановим от ежедневието и работата.  Този съвет важи с пълни сила за онези, които са приключили връзка или са в сексуална криза с брачния си партньор.
 

2. Спално бельо според случая.  Друга препоръка на Фън Шуй е да съчетавате спалното бельо според случая на вечерта.  Ако сте се решили да прекарате спокойна вечер, то тогава изберете един тип бельо. За любовна – друг. Така ще подскажете и на партньора си какво искате и няма да има конфликти.
 

3. Принтовете на спалното бельо. Що се отнася до тях, Фън Шуй също има и препоръка тук. Философията препоръчва да се избягват автомобили, хищни животни, водопади, реки и каквото друго се сетите, което символизира опасност, риска или нещо подобно. Изберете меки и светли тонове, защото те носят жизненост, спокойствие и всички онези спокойни емоции, които ви помагат да се отървете от ежедневния стрес.