Чаршафи за спалня 180 200

Ние, екипът на spalno-belyo.com, предлагаме ярък текстил и чаршафи за спалня 180/200 в бял цвят, с монохромен модел или с отпечатъци - флорални, геометрични, анималистични, абстрактни, живописни, акварелни и други мотиви. Най-добре е да се подготвите за актуализация на пространството ви за сън и да създадете правилното настроение с нашите продукти.  

 

 

За да създадете приятно настроение, флоралните модели ще помогнат най-добре. При нас те са представени от модели в стилове като класически, прованс, френски селски шик и други.

 

Модерното спално бельо за матрак 180/200 в сияйно бял цвят могат да бъдат както с изчистен модел, така и украсени с бродерии, дантели и вложки. По семплите и лаконични модели са отлично решение за ежедневието, а по-специалните – за вашите специални моменти.

 

Монохромните модели, особено тези в по-приглушени тонове, са отлично допълнение към спалните в по-сложни стилове – скандинавски, промишлен, таванско помещение и други.

 

Спалнята е специално помещение в къщата. Дизайнът на битовия текстил трябва идеално да изразява вкуса и предпочитнията на собствениците.

 

Важно е да се обърне внимание не само на дизайна и цветовата схема на спалния комплект, но и на неговите свойства.

 

Терапевтите силно препоръчват да спите на естествени чаршафи - от памук, лен, бамбук, тенсел, сатен, жакард, коприна и други. Естествените материали са дишащи и  хипоалергенни.

 

Що се отнася до спалното бельо от естествени тъкани, те имат уникални кондициониращи свойства, премахват добре влагата и когато докосват тялото, придава чувство за приятна релаксация. Нищо чудно, че да спите с такова спално бельо е гаранция за красота и здраве.

 

Ако за вас избора на най-подходящите елементи и съчетаването им по цвят, модел и текстура е трудна задача, потърсете пълна колекция от спално бельо за вашата спалня. Тези комплекти включват спално бельо, покривкала, одеяла и декоративни калъфки за възглавници.