ЗАЩИТНИ МАСКИ на цена от 3,30 лв. / ОГРАНИЧЕНИ НАЛИЧНОСТИ / Виж тук >

Чаршафи от памучен сатен

Когато се интересувате от пликове, калъфки за възглавници и долни чаршафи от памучен сатен, може да проверите в онлайн магазините. Там се организират редовно програми с отстъпки, така че със сигурност ще намерите спално бельо памучен сатен намаление, разпродажба или ликвидация. Едни от най-предпочитаните видове бг комплекти са спално бельо памучен сатен Рокси и спално бельо от памучен сатен Панагюрище, но съществуват и други фирми като Кетертекс, Дилиос, Диана и други.

Друго предимство на съвременните луксозно спално бельо от памучен сатен е тяхната хигиеничност и практичност.За разлика от коприната, която не винаги е в състояние да се затопли, сатен не само надеждно предпазва тялото от студа, но и спестява собствената ви топлина. И в топлината, тъканта на модерните чаршафи от памучен сатен единични спални комплекти "работи" като естествен балсам: тя пропуска въздуха и позволява на кожата да диша свободно. Плъзгащите копринени листове могат да „избягат” от вас по време на сън, но сатенените листове никога няма да направят това, защото вътрешността им е груба. Закупувайки спално бельо от изкуствени материали, можем веднага да забравим за хигиената. Сатен напомня за нея, когато си лягаш. Тъканта е изработена от естествен материал – памук, а ресурсите на природата трябва да се използват с благодарност. Сънят върху възглавница със синтетична калъфка за възглавница, носи риск да се събудите със сплъстена и електрифицирана коса. Сатенът ще направи сутрешната грижа за косата минимална.

 

Обикновено един качествен долен чаршаф памучен сатен има дълъг живот и устойчивост на избледняване. Дори и със седмично измиване вашите чаршафи от памучен сатен луксозно качество могат да ви служат в продължение на няколко години, без да се износват и без да губят основните си характеристики. Вашият чаршаф памучен сатен може да издържи поне 10 - 15 години, а с внимателно манипулиране и много повече.