Чаршафи от лен

Предлагаме ви да промените оформлението на спалнята с ново, първокласно спално бельо! За да направите интериора на вашата спалня още по-оригинален и стилен и да  подобрите усещането за домашна топлина и комфорт, може да закупите чаршафи то лен. Комбинацията от изключителна естественост и нежност на използвания материал ще позволи използването на чаршафи лен или лен и памук навсякъде в дома – спални, дневни, стаи за гости, тийнейджърски и детски стаи.  Комплектите, направени от смес от лен и памук са невероятно здрави и издръжливи, като същевременно са меки и пухкави.

 

Спално бельо от лен - хармония и комфорт в дома

Стилизирайте пространството си за сън и го напълнете със светлина, характер и индивидуалнст с модерно спално бельо от лен. Комбинацията от елегантен цвят дискретен принт ще направи възможно използването на ленен текстил във всеки модерен интериор - от хай-тек до лофт и от класически до модерен.

 

Много елегантен вариант са комплектие, които имат дискретен мириз на сушено сено. Те намират място най-вече в стилистични направения на дизайна като традиционен, Прованс, стил хижа и селски стил. Нежният натурален спален комплект от лен ще внесе усещане за топлина и хармония във всеки дом. Елегантен модел и сдържана цветова гама ще допълват изключителното качество и естественост на ленени текстилни изделия. Всичко това ще подчертае превъзходното качество на ленените чаршафи и ще ги направи печеливша придобивка за всеки дом.

 

Естествено ленено спално бельо

Онези, които предпочитат пастелни нюанси и дискретен дизайн, със сигурност ще оценят красотата на спалното бельо, направено от 100% дишащ и хигроскопичен лен. То е печеливша опция за всеки интериорен стил. Появата му във вашия дом ще създаде усещане за свежест, лекота и чистота и дори ще добави известна нотка тържественост. С помощта на спално бельо от лен, можете да промените общия външен вид на стаята, правейки я по-модерна и по-приветлива.