Чаршаф торба

Знаете ли обаче какво всъщност определя нивото на комфорт на вашите чаршафи тип торба за олекотени завивки? Ще се чувствате много удобно, като използвате чаршафи тип торба за завивки с по-голям брой нишки, които са еднослойно и които са изработени от естествена материя.

 

Техника на тъкане

Качеството на памука, използван във вашите чаршафи, зависи много от това какво чувство предизвикват при допир с кожата. За да изберете най-добрите и удобни чаршафи, калъфки и пликове, трябва да вземете предвид качеството на памука, използван за производството им.

Ако предпочитате по-отчетливо усещане, можете да изберете перкални пликове. Чаршафи и пликове, изработени от памук с перкална плетка, имат свежа повърхност, която става по-мека при всяко пране, тъй като те използват плат, който често се сравнява с този за класическите бели ризи с копчета.

Ако харесвате фини и деликатни на допир чаршафи, можете да изберете торба за завивка от памучна материя, изтъкана със сатенен вид тъкане на нишките. Тъй като  се използват модел на тъкане четири над едно и отдолу, се създава естествено по-мек продукт. Сатенените чаршафи често се сравняват с коприненото усещане и имат грациозен блясък от лицевата страна.

Ако искате спалното бельо да е от по-скоро еластична материя, която да наподобява вашите тениски, може да изберете спално бельо от трико.

Безспорно най-добрият плат за спално бельо е Египетският памук. Опитайте се да използвате египетски памук, защото той се изработва от дълги, щапелни влакна. Чаршафите от Египетски памук са здрави, меки и издръжливи.

 

От къде можете да си купите меки и качествен чаршаф торба?

В зависимост от размера, модела и дизайна подобни модели се различават и по цена. Можете да поръчате необходимия модел, като използвате филтрите на уебсайта ни или консултация с нашите консултанти. Можете също така да поръчате чаршафи тип торба на едро. Тази опция е много по-изгодна.