4 съвета за избор на спални принадлежности

Публикувана от admin 05.07.2018 0 Коментар(и)

Защото го виждате преди да си легнете и когато се събуждате – спалното бельо трябва да ви прави щастливи, да ви успокоява през вечерта и да ви дава красив старт на деня. Може да не ви прави впечатление на пръв поглед, но пробвайте да сложите спално бельо от материи, които не ви понасят и които не са в любимите ви цветове. Така че ето 4 съвета как да направите спалнята си да изглежда луксозно и да ви дава необходимия уют и красота. 

 

Екзотична кувертюра върху леглото

При положение, че обичате едноцветно спално бельо, то можете да го покриете с кувертюра в екзотична стилистика. Съвременните дизайнери пътуват по цял свят, за да намерят най-красивите и впечатляващи орнаментики, за да постигнат така желаната уникална покривка за легло. Можете да си позволите покривка за легло за всеки сезон.

 

Не пренебрегвайте топлата завивка

Уютът е част от лукса, няма как иначе. Затова за есента и зимата си подсигурете топла и обгръщаща завивка, юрган, който да поберете в леко декориран плик за завивка. Изберете материя с повече нишки на квадратен сантиметър, за да почуствате качеството и мекотата, която търсите.

 

Спално бельо с повече нишки

Както бе загатнато за завивките, луксозното спално бельо винаги е изтъкано от повече нишки, за да може да приеме много по-качествена, здрава, и издръжлива форма. Мекота, разкош, декор – това е което ви трябва за спалнята. 

 

Избор на спално бельо според начина на спане

Избирате спално бельо не само заради красотата, но и да ви е комфортно докато спите. Затова трябва да търсите материи, които най-понасят на тялото ви. Възглавници, които поддържат начина ви на спане. По-твърда възглавница ако спите по-гръб и по-мека ако спите по корем.