Памучен протектор за матрак

За какво служи протектор за матрак?

 

Качествен и надежден протектор се препоръчва за всеки нов матрак! Ако искате да защитите новия си матрак или страдате от алергии към акари, ние препоръчваме използването на памучен протектор за матрак. Имат леко капитонирана мека памучна калъфка с еластични ъгли за лесно сваляне и почистване.

 

Регенериращите свойства на естествения памук допринасят за бързото заздравяване на микролезии по кожата, кожни раздразнения и обриви. Неутрализира ефекта на статиката. С помощта на памук можете да поддържате оптимални топлинни условия по време на сън през цялата година.

 

Всеки един памучен калъф за матрак има 100% естествено покритие от чист памук. Той е гаранция за по-естествен, дишащ и по-хладен нощен сън. Възможността за избор на размера на протектора ще ви позволи да изберете продукти, както за спалня за възрастни, така и за детска стая.

 

Вашата поръчка ще бъде доставена навсякъде В България. Целият домашен текстил се произвежда от водещи български и европейски производители. Високото качество, безопасността и практичността на продуктите се потвърждават от съответната сертификационна документация.

 

Съвети за грижа

Срокът на експлоатация на памучния протектор до голяма степен зависи от това колко добре се грижите за него. Можете да увеличите експлоатационния живот, ако стриктно следвате препоръките на производителя, посочени на етикета на продукта. Това важи особено за избора на прахове за пране и температурни условия.

 

 

От къде е най-добре да купя протектор за матрак?

 

Магазинът ни spalno-belyo.com редовно обновява своята продуктова гама от протектори, чаршафи, спално бельо, калъфки за възглавници, олекотени завивки, възглавници, шалтета, одеяла и други, предназначени за дома и бизнеса. Нашите протектори за матраци могат да се перат в пералня, правят се в стандартни размери и се свиват до правилния размер след първото пране.

 

Оригинални опаковки, 100% естествени и екологични материи, богат асортимент, редовно обновяване и продукти, съобразени с модните тенденции - това са основните цели, които ние, екипът на онлайн магазина ни, си поставяме.