Въпроси и отговори

Какво представлява онлайн магазин spalno-belyo.com?
spalno-belyo.com е онлайн магазин за спални комплекти, олекотени завивки, оделяла и всичко за създаване на красота и уют в спалнята.

Какви са стоките в spalno-belyo.com?
В сайта се предлагат оригинални стоки за спалнята с доказан произход и високо качество.  
Предлагането на спални комплекти директно от производителя ни дава възможност да предлагаме винаги актуални колекции на най-ниски цени.
Част от спалните комплекти се произвеждат в ограничени серии, което прави тези продукти уникални за българския пазар
.

Как в spalno-belyo.com се предлатат толкова атрактивни цени и винаги актуални промоции?
Стоките в spalno-belyo.com се предлагат без посредничество директно от производители или от директни вносители и търговци, така се постигат отлични цени и промоциите са актуални.

Какво е качеството и състава на предлаганите продукти в spalno-belyo.com?
Стоките в електнонния магазин на spalno-belyo.com са с доказано качество и нагледно представени продуктови характеристики, които са посочен в продуктовата страница на всеки отделен спален комплект.

За колко време ще пристигне моята поръчка от spalno-belyo.com?
Изпълнението на поръчккте от онлайн магазина spalno-belyo.com е от 5-10 работни дни.
Допълнителна информация можете да намерите в страницата ни "Доставки".

Как мога да платя?
Плащането се извършва в брой при доставката от куриера, чрез т.нар. "наложен платеж".

Мога ли да направя замана или да върна продукт закупен от онлайн магазина на spalno-belyo.com?
За всеки продукт поръчан от интернет магазина, може да бъде заменен или върнат срещу представяне на касова бележка в 14-дневен срок от датата на закупуването му.

Към кого мога да се обърна за поръчка или допълнителна информация от spalno-belyo.com?
За въпроси относно информация за поръчки или запитване относно предлаганите продукти, можете да се свържете с нашите консултанти.
В "Контакти" или в продуктовата страница, можете да отркиете различните опции за контакти с нас.

 

 

Ние, екипът на spalno-belyo.com, подлагаме на строг контрол целия процес от събирането на суровините до производството на битовия текстил, който предлагаме в нашия интернет магазин.

България има стари традиции в отглеждането на памук, като едни от първите култури, още през ІХ век, отглеждани по нашите земи са памук и лозя. В периода 1930-1960 г. страната ни е на петнадесето място в целия свят по добив на суров памук, изпреварвайки дори Гърция. Традициите в култивирането на памук в България продължават до осемдесетте години, като площите за отглеждане на растението са най-вече в Южна България, където са и най-големите преработвателни фабрики на памук.

Памукът се събира ръчно в Старозагорско, Хасковско и Чирпанско. През последните петнадесет години площите, на които се култивира влакнодайното растение, са намалели около сто пъти.

Годишно, потреблението на памук в Европа е 400 000 тона, а само три европейски страни имат необходимите климатични условия за отглеждането на влакнодайната културата. Това са Гърция, Испания и България.

Около 98% от продуктите, предлагани в нашия магазин, са произведени от родни брандове. Ние, екипът на spalno-belyo.com се стремим да подкрепим малките, новооткрити био ферми и предприятия за производство на био памучен текстил, като им дадем шанс да вложат приходите си в машини и оборудване на своя млад бизнес. В момента новооткритите ферми за био земеделие се нуждаят своевременно от закупуване на съвременни машини, тъй като все още памукът в някои райони се добива ръчно. Поради тази причина диверсификацията на нашия онлайн магазин е насочена към търговия в Общността.

Ние се опитваме чрез свързаността, която предлага цифровия пазар у нас, да се превърнем в доставчик на услуги в Общността, чрез които българските потребители да имат възможност да закупуват текстилни продукти с колкото се може по-високо качество, в по-широк диапазон на избор и на колкото е възможно по-ниска цена.

Големият асортимент става възможен чрез реализирането на виртуалния магазин Капере, чиито складове побират огромни наличности в сравнение с физическите магазини. Високото качество на продуктите се дължи на презумпцията, че много от фирмите, на които даваме шанс в момента градят своята добра репутация и дават най-доброто от себе си. Минималната цена е свързана с това, че фирмите от които зареждаме ни правят чувствителни отстъпки, каквито се правят на големите вериги и универсални магазини, тъй като зареждаме в много големи количества. Това, че работим с предимно родни производители, допълнително намалява цената, тъй като се пести от разходите по спедиция и логистика.

За производството на продуктите в категорията спално бельо, който предлагаме в нашия магазин spalno-belyo.com не се използва евтина работна ръка. Целият процес по отглеждане, добиване, рафиниране и превръщането на органичният памук в битов текстил се утилизира чрез изпробвани стратегии. Крайната цел на тези методики е да се осигурят по-добри цени и достойни условия на труд за българските земеделски производители на памук, работниците и техните семейства.

Същевременно ние работим и с фирми, които вече са с доказан авторитет и от десетилетия работят с международния пазар. Те изработват продукти по модерни технологии и средствата от продажбата на стоки внедряват в модерни технологии, оборудване и машини. Те, също така, инвестират в повишаване квалификацията на служителите си. При стоките, произведени по модерни технологии, също са положени усилия производителите да получат справедлива цена и правата на работниците да отговарят на международните стандарти по отношение на условията на труд и околната среда.

Ние, екипът на spalno-belyo.com, като доставчик на търговски услуги в Общността, сме източник на някои от най-добрите суровини и материали на ръчно изработени аксесоари от четирите краища на България. Ние извличаме полза от уменията на дребните селскостопански производители, традиционните занаятчии и селските кооперации, които са експерти в своята област. Ние, екипът на spalno-belyo.com, добавяме нашия опит за създаване на ефективни продукти, които са направени с много внимание и грижа.

Ние сме пионер в справедливата търговия на практични и декоративни продукти, и правим всичко по силите ни, да превърнем частния етикет spalno-belyo.com в Марка на Общността.