Доставка

Spalno-Belyo.com e онлайн магазин предлагащ голямо разнообразие от спални комплекти, олекотени завивки, кувертюри, шалтета, одеяла и детски комплекти директно от производителя и търговеца на едро.

Поради големия брой поръчки изпращането на някои от пратките може да се забави до няколко дни! Съобщението важи и за бързи поръчки с един работен ден доставка.

Цени за ДОСТАВКА:
Доставката е на цена 6.79 лв. до офис на Еконт, 5.99 лв. до офис на Спиди и 7.89 до адрес на клиента за поръчки до 149.90 лв. 
- Безплатни доставки за поръчки над 149.90 лв. до офис на куриера, а до врата се доплаща 3.99 лв.


Разгледайте подробната информация за начина на доставките в онлайн магазин за спални комплекти spalno-belyo.com:

Поръчки и потвърждение
При извършване на поръчка, Вие ще получите автоматично потвърждение по имейл за успешно приета заявка.
След обработка на Вашата поръчка ще получите ново съобщение или телефонно обаждане, с което се извършва потвърждение на доставката.

Безплатна доставка - за поръчки над 149.90 лв. за цялата страна 
Цената за куриерските услуги за поръчки над 149.90 лв. е за сметка на търговеца и е безплатна за клиентите (при доставка до офис на куриера), като до врата се доплаща 3.89 лв.

Доставки при поръчки под 149.90 лв.
Цените на доставките до офис на Еконт са 6.79 лв. и до офис на Спиди са 5.99 лв.
Доставка до адрес на клиента - 7.89 лв.


Такса за обемни пратки
При поръчка на обемни артикули, като олекотени завивки, възглавници и други се начислява такса обем. Таксата е фиксирана за клиентите в размер на 0,68 лв., като реално тези такси са по-високи в куриерските фирми и доплащането е за сметка на продавача. При поръчка на такива артикули таксата се калкулира автоматично в количката и е ясно видима преди поръчка.


Доставки при поръчки на спално бельо от различни складове
При едновременна поръчка на различни видове спални комплекти е възможно да бъдат изпратени от различни складове и да пристигнат с отделни куриерски пратки. Причината за изпращането чрез отделни пратки е улесняване на логистиката и за Ваше удобство. Разбира се, общата стойност на доставката се запазва, като при две доставки цената се разделя на две.


Плащане при доставка
Плащането се извършва в брой или с карта при доставка от куриерската фирма.
При поръчки съдържащи един продукт, който е на стойност над 500.00 лева (петстотин лева) се изисква задължително плащане по банков път.
При поръчките съдържащи повече от едни продукт, когато общата им стойност е над 2000.00 лева (две хиляди лева) се изисква задължително плащане по банков път. 
 

Информация за доставката 
В момента поръчките се обработват за период от 5 работни дни (в периоди на промоции, поради по-големия брой поръчки е възможно изпълнение на поръчките + 5 дни допълнително).
Куриерите извършват доставки в работни дни от 9:00 ч. до 17:30 ч., а събота - до 13:30 ч.
Куриерската фирма предоставя писмена или устна информация за датата и часа на връчване на доставката.

Доставката на продукт с бърз стикер( един работен ден ) важи само при поръчка на един или два артикула или продукта. При поръчка на повече артикули или продукти поръчката преминава с обикновен срок на доставка.

Преглед и тест на поръчката
Всичките ни пратки са с опция ПРЕГЛЕД, продуктът може да бъде отворен и прегледан.

Доставка в точен час 
Куриерската фирма може да достави поръчката в точен час, като за тази услуга се заплаща допълнително.
Моля в поръчката да впишете допълнително вашето желание или да уточните този въпрос с нашите служители.

Връщане и замяна 
Клиентите на Спално бельо имат възможност за връщане и замяна, но куриерските разходи за връщане са за сметка на клиента.

Безплатно за нашите клиенти 
Клиентите на spalno-belyo.com не заплащат такса за наложен платеж от 1,2%, за разлика от поръчки от други електронни магазини.

Според сключените договори с куриерските условията за преференциални цени са за поръчки до 5 кг., като при по-тежки пратки е възможно начисляване на допълнителна такса за куриерски услуги.

Информация за използваните куриери
Пратките в онлайн магазин spalno-belyo.com се изпращат приоритетно с куриерските компании Еконт и Спиди.


Пожелаваме Ви приятно пазаруване в онлайн магазин spalno-belyo.com! :)